Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Steua Nord fs filea
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 15.7
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan geeft een lange en hoge pass. Cislariu kopt de bal weg. Râlea is nu in balbezit. Râlea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Moldoveanu trapt de bal weg van het doel. Teodor kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Răcaru de bal onder controle te krijgen. Vlăsceanu rent richting de bal. Vlăsceanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Râlea de bal. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea onderschept slim de pass. Râlea haalt uit met een fantastische trap. Idoraş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Stoichiţă rent richting de bal. Chivu verovert de bal door een tackle van achteren. Chivu passt de bal zonder na te denken. Vlăsceanu rent richting de bal. Vlăsceanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Antonie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chivu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodor rent richting de bal. Teodor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Raiciu rent richting de bal. Idoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Idoraş speelt de bal door. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea haalt uit met een fantastische trap. Moldoveanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steua Nord 53%, fs filea 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Steua Nord - fs filea 0:0

46e minuut.
Pristavu rent richting de bal. Pristavu passt de bal in één keer door. Muntean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Solomon geeft een hoge lob. Inworp. Pristavu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodor rent richting de bal. Teodor schiet op doel. Sârgu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Raiciu onderschept slim de pass. Raiciu geeft een lange en hoge pass. Vlăsceanu is nu in balbezit. Teodor is nu in balbezit. Teodor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cuzino passt de bal in één keer door. Muntean is nu in balbezit. Vlăsceanu begaat een overtreding. Vlăsceanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steua Nord 53%, fs filea 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Steua Nord - fs filea 0:0