Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caterinca Rapid București 2019
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Potroviţa trapt de bal weg. Vişoiu kopt de bal weg. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gociu verovert de bal door een tackle van achteren. Gociu draait met de bal, schiet en ... Potroviţa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Voştinar speelt de bal door. Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin maakt een afschuwelijke overtreding. Todor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Todor kan niet meer verder spelen. Enache komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caterinca 61%, Rapid București 2019 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Caterinca - Rapid București 2019 0:0

67e minuut.
Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi verovert de bal door een tackle van achteren. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caterinca - Rapid București 2019 0:1

70e minuut.
Dalea trapt de bal weg. Daar is Grasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gociu probeert naar een medespeler te passen. Alexe rent richting de bal. Alexe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Voştinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar geeft de bal voor. Klungelig pakt Avrigeanu de bal. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu geeft een lange en hoge pass. Dalea speelt de bal door. Marin probeert de bal met de borst te controleren. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caterinca 63%, Rapid București 2019 37%.
FC Caterinca - Rapid București 2019 0:1