Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
banca FC Corvinul Hunedoara 1921
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Teodosiu rent richting de bal. Pană is nu in balbezit. Surdu begaat een overtreding. Surdu krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Surdu is nu in balbezit. Albuşel onderschept slim de pass. Albuşel met een sublieme pass. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca haalt uit met een fantastische trap. Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Micu speelt de bal door. Trâmbiţaş is nu in balbezit. Met opzet legt Mândreanu zijn tegenspeler op de grond. Mândreanu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Albuşel passt de bal in één keer door. Baltariu rent richting de bal. Baltariu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Holca de bal. Holca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bohălţeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Micu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micu passt de bal in één keer door. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bohălţeanu probeert de bal aan de voet te houden. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş probeert naar een medespeler te passen. Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Surdu met een sublieme pass. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Micu rent richting de bal. Mărăcine verovert de bal door een tackle van achteren. Mărăcine draait met de bal, schiet en ... Tascău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
banca - FC Corvinul Hunedoara 1921 0:1

44e minuut.
Surdu is nu in balbezit. Micu verovert de bal door een tackle van achteren. Micu probeert naar een medespeler te passen. Holca rent richting de bal. Holca haalt uit met een fantastische trap. Bogdan bokst de bal weg. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
banca - FC Corvinul Hunedoara 1921 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: banca 51%, FC Corvinul Hunedoara 1921 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
banca - FC Corvinul Hunedoara 1921 1:1

58e minuut.
Bogdan met een harde bal richting middenveld. Trâmbiţaş rent richting de bal. Albuşel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albuşel krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Trâmbiţaş speelt de bal door. Ion met een sublieme pass. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu verovert de bal door een tackle van achteren. Teodosiu haalt uit met een fantastische trap. Tascău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel speelt de bal door. Holca is nu in balbezit. Holca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: banca 55%, FC Corvinul Hunedoara 1921 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
banca - FC Corvinul Hunedoara 1921 1:1