Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB Steaua FC mil sugi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Caramarin rent richting de bal. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin verovert de bal door een tackle van achteren. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu schiet op doel. Rădoi bokst de bal weg.

18e minuut.
Pascu verovert de bal door een tackle van achteren. Pascu passt de bal zonder na te denken. Baranga rent richting de bal. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dascălu passt de bal met de wreef. Fodor rent richting de bal. Simion onderschept slim de pass. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Iordache geeft een lange en hoge pass. Inworp. Malancu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simion rent richting de bal. Simion geeft de bal voor. Martinovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baranga rent richting de bal. Baranga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Steaua - FC mil sugi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB Steaua 63%, FC mil sugi 37%.
FCB Steaua - FC mil sugi 0:1

71e minuut.
Puştea geeft de bal voor. Drăgoi kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mărăcine. Mărăcine krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Simion verovert de bal door een tackle van achteren. Simion probeert naar een medespeler te passen. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Steaua - FC mil sugi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB Steaua 54%, FC mil sugi 46%.
FCB Steaua - FC mil sugi 0:2