Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC NASAUD FC Steaua Buc..
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Meleşteu passt de bal zonder na te denken. Butulescu is nu in balbezit. Colţan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Colţan naar de kleedkamers voor een vroege douche. Butulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Corpodean neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Chiper met een harde bal richting middenveld. Zicu kopt de bal weg. Corpodean is nu in balbezit. Corpodean haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marcel de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NASAUD - FC Steaua Buc.. 0:1

16e minuut.
Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca geeft de bal voor. Turbatu probeert de bal aan de voet te houden. Avram rent richting de bal. Avram schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Inworp. Crisan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghe haalt uit met een fantastische trap. Zicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roşca zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bălcescu de bal. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram draait met de bal, schiet en ... Mănăilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gheorghe kopt de bal weg. Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avram is nu in balbezit. Avram schiet op doel. Mănăilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC NASAUD - FC Steaua Buc.. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NASAUD 40%, FC Steaua Buc.. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC NASAUD - FC Steaua Buc.. 1:1

82e minuut.
Tolomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghe verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghe met een sublieme pass. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram schiet op doel. Mănăilă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NASAUD 49%, FC Steaua Buc.. 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC NASAUD - FC Steaua Buc.. 1:1