Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC mil sugi CSA Steaua 1947
Normal Tactiek lord legolas
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
22.3 gemiddelde waardering 22
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Puştea met een snelle inworp. Łupina is nu in balbezit. Łupina geeft de bal voor. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Podgorean geeft de bal voor. Puda probeert naar een medespeler te passen. Simion heeft problemen om de bal te vangen. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC mil sugi 66%, CSA Steaua 1947 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC mil sugi - CSA Steaua 1947 0:0

47e minuut.
Cuzuban verovert de bal door een tackle van achteren. Łupina bereikt de bal nog maar net als eerste. Puştea is nu in balbezit. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Puda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kamalov komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bărzoi passt de bal met de wreef. Paolantoni rent richting de bal. Paolantoni passt de bal zonder na te denken. Daar is Bărzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Chitaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitaru passt de bal in één keer door. Cuzuban rent richting de bal. Łupina is nu in balbezit. Łupina geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trąbek rent richting de bal. Trąbek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC mil sugi - CSA Steaua 1947 0:1

78e minuut.
Simion probeert naar een medespeler te passen. Pascu is nu in balbezit. Łupina maakt een afschuwelijke overtreding. Łupina is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pascu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pascu kan niet meer verder spelen. Mirică komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zaharescu met een harde bal richting middenveld. Salaverry kopt de bal weg. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC mil sugi 57%, CSA Steaua 1947 43%.
FC mil sugi - CSA Steaua 1947 0:1