Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 17:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.063 [del]
  • Stadion: Ghencea
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12345
CSA Steaua 1947 Cocoline
guardiola Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 18
adequate Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Chişcă met een harde bal richting middenveld. Dalchow kopt de bal weg. Bro Sáez rent richting de bal. Bro Sáez probeert naar een medespeler te passen. Dalchow rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dalchow geeft een lange en hoge pass. Trąbek probeert de bal aan de voet te houden. Dragu rent richting de bal. Kučan verovert de bal door een tackle van achteren. Kučan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Smolik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kučan kopt de bal weg. Klungelig pakt Târşitu de bal. Trąbek is nu in balbezit. Trąbek draait met de bal, schiet en ... Vicol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Cocoline 1:0

29e minuut.
Târşitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolantoni verovert de bal door een tackle van achteren. Paolantoni probeert naar een medespeler te passen. Trąbek is nu in balbezit. Trąbek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kučan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Cocoline 2:0

30e minuut.
Salaverry raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meneses komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Gherghel met een sublieme pass. Bro Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bro Sáez met een sublieme pass. Trąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Omek is nu in balbezit. Omek geeft een hoge lob. Trąbek rent richting de bal. Trąbek draait met de bal, schiet en ... Vicol probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 30%, Cocoline 70%.
CSA Steaua 1947 - Cocoline 2:0

48e minuut.
Chişcă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow verovert de bal door een tackle van achteren. Kučan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Cocoline 3:0

52e minuut.
Smolik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moisan komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Dalchow heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Oprică zijn tegenspeler op de grond. Dalchow is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meneses met een snel genomen vrije trap. Kučan heeft problemen om de bal te vangen. Kučan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trąbek is nu in balbezit. Trąbek schiet op doel. Vicol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Bro Sáez geeft de bal voor. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Cocoline 4:0

69e minuut.
Dragu passt de bal in één keer door. Săpunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolantoni maakt een afschuwelijke overtreding. Paolantoni krijgt een gele kaart. Săpunaru moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Săpunaru kan niet meer verder spelen. Tache komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bro Sáez met de inworp. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses passt de bal in één keer door. Kučan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dalchow rent richting de bal. Dalchow draait met de bal, schiet en ... Vicol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 30%, Cocoline 70%.
CSA Steaua 1947 - Cocoline 4:0