Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.063 [del]
  • Stadion: Ghencea
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18326
CSA Steaua 1947 FC Steaua Buc..
guardiola Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 14.6
average Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Chorzeszcz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paolantoni de bal. Trąbek rent richting de bal. Butulescu is nu in balbezit. Butulescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Stemler geeft een hoge lob. Omek geeft de bal voor. Chorzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorzeszcz schiet op doel. Lazarovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Dosca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorzeszcz is nu in balbezit. Chorzeszcz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Oltean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salaverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaverry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Steaua Buc.. 1:0

4e minuut.
Omek verovert de bal door een tackle van achteren. Omek draait met de bal, schiet en ... Daar is Chitaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salaverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaverry draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Steaua Buc.. 2:0

6e minuut.
Paolantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolantoni geeft de bal voor. Omek is nu in balbezit. Salaverry rent richting de bal. Salaverry draait met de bal, schiet en ... Lazarovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trąbek zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Omek de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Salaverry geeft de bal voor. Tolomac is nu in balbezit. Salaverry maakt een afschuwelijke overtreding. Tolomac roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tolomac kan niet meer verder spelen. Ivancioiu komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Dosca onderschept slim de pass. Omek verovert de bal door een tackle van achteren. Omek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Salaverry de bal. Salaverry haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Trąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbek passt de bal met de wreef. Stemler heeft problemen om de bal te vangen. Stemler geeft een lange en hoge pass. Salaverry maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Steaua Buc.. 3:0

15e minuut.
Corpodean speelt de bal door. Butulescu heeft problemen om de bal te vangen. Salaverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salaverry zal de hoekschop nemen. Meleşteu rent richting de bal. Chorzeszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Chorzeszcz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Steaua Buc.. 4:0

22e minuut.
Klungelig pakt Oltean de bal. Salaverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaverry speelt de bal door. Omek bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Paolantoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paolantoni geeft een lange en hoge pass. Cazangiu kopt de bal weg. Salaverry rent richting de bal. Salaverry geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chorzeszcz maakt een snoekduik en kopt de bal. Omek is nu in balbezit. Chorzeszcz rent richting de bal. Chorzeszcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Steaua Buc.. 5:0

31e minuut.
Zicu probeert de bal aan de voet te houden. Trąbek rent richting de bal. Trąbek speelt de bal door. Salaverry rent richting de bal. Salaverry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stemler geeft een lange en hoge pass. Cazangiu controleert de bal met de borst. Salaverry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salaverry krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 30%, FC Steaua Buc.. 70%.
CSA Steaua 1947 - FC Steaua Buc.. 5:0

47e minuut.
Chorzeszcz rent richting de bal. Zicu rent richting de bal. Zicu passt de bal zonder na te denken. Omek bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek schiet op doel. Lazarovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chorzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorzeszcz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Oltean is nu in balbezit. Omek onderschept slim de pass. Omek probeert naar een medespeler te passen. Salaverry rent richting de bal. Salaverry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Steaua Buc.. 6:0

60e minuut.
Ivancioiu is nu in balbezit. Stemler verovert de bal door een tackle van achteren. Stemler geeft een hoge lob. Salaverry rent richting de bal. Salaverry haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Steaua Buc.. 7:0

62e minuut.
Corpodean is nu in balbezit. Corpodean geeft een hoge lob. Valette rent richting de bal. Paolantoni rent richting de bal. Paolantoni probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Steaua Buc.. 7:1

67e minuut.
Trąbek probeert naar een medespeler te passen. Omek met een sublieme pass. Salaverry rent richting de bal. Salaverry haalt uit met een fantastische trap. Lazarovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Steaua Buc.. 8:1

74e minuut.
Bro Sáez geeft een lange en hoge pass. Chorzeszcz kopt de bal weg. Omek is nu in balbezit. Omek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Steaua Buc.. 9:1

81e minuut.
Chitaru geeft een lange en hoge pass. Zicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omek is nu in balbezit. Omek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Steaua Buc.. 10:1

89e minuut.
Dosca probeert de bal aan de voet te houden. Chorzeszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Chorzeszcz speelt de bal door. Omek bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 33%, FC Steaua Buc.. 67%.
CSA Steaua 1947 - FC Steaua Buc.. 10:1