Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UltrasSmyrna Mustafa Kemal ATATÜRK
Normal Tactiek Y.Sarıkamış
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 44.3
poor Schieten very good
hopeless Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Kalkan met een sublieme pass. Bengüer speelt de bal door. Buğdaycı is nu in balbezit. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Külcüoğlu met een harde bal richting middenveld. Cranie speelt de bal door. Tinoco rent richting de bal. Tinoco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Özten de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Özten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Küllüoğlu is nu in balbezit. Chadwick rent richting de bal. Chadwick geeft een hoge lob. Tinoco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Güngör de bal. Lecoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecoq probeert naar een medespeler te passen. Tinoco rent richting de bal. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:1

17e minuut.
Güngör onderschept slim de pass. Cranie geeft de bal voor. Chadwick rent richting de bal. Chadwick haalt uit met een fantastische trap. Cranie kopt de bal weg. Külcüoğlu bokst de bal weg. Tinoco heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Daar is Lecoq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fındık is nu in balbezit. Lecoq verovert de bal door een tackle van achteren. Lecoq geeft de bal voor. Güngör probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Özten de bal. De bal raakt de paal. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:2

21e minuut.
Lecoq is nu in balbezit. Lecoq passt de bal in één keer door. Özten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cranie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lecoq rent richting de bal. Lecoq geeft een lange en hoge pass. Chadwick heeft problemen om de bal te vangen. Chadwick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:3

27e minuut.
Čmeliak passt de bal zonder na te denken. Mokrzycki kan de bal niet met de borst controleren. Mokrzycki passt de bal met de wreef. Tinoco rent richting de bal. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cranie met een sublieme pass. Mokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Özten de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Külcüoğlu met een harde bal richting middenveld. Cranie kopt de bal weg. Klungelig pakt İzmirli de bal. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco schiet op doel. Külcüoğlu bokst de bal weg. Ocieczek is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cranie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chadwick rent richting de bal. Chadwick haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Doeltrap. Külcüoğlu trapt de bal weg van het doel. Lecoq kopt de bal weg. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:4

44e minuut.
Lecoq rent richting de bal. Chadwick speelt de bal door. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasSmyrna 83%, Mustafa Kemal ATATÜRK 17%.
UltrasSmyrna - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:5

47e minuut.
Güngör geeft de bal voor. Lecoq probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mokrzycki kopt de bal weg. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Inworp. Chadwick met een snelle inworp. Lecoq met een sublieme pass. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Chadwick geeft een lange en hoge pass. Hakyemez heeft problemen om de bal te vangen. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Külcüoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:6

53e minuut.
Daar is Tinoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lecoq rent richting de bal. Lecoq passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tinoco de bal. Tinoco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Karanlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanlık passt de bal zonder na te denken. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hakyemez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:7

60e minuut.
Hakyemez geeft een hoge lob. Inworp. Chadwick met een snelle inworp. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Buğdaycı geeft een hoge lob. Kalkan kopt de bal weg. Mokrzycki geeft een hoge lob. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mokrzycki probeert de bal aan de voet te houden. Lecoq is nu in balbezit. Lecoq speelt de bal door. Chadwick is nu in balbezit. Chadwick schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Karanlık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cranie rent richting de bal. Cranie passt de bal met de wreef. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek schiet op doel. Külcüoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:8

71e minuut.
Klungelig pakt Bengüer de bal. Bengüer probeert naar een medespeler te passen. Karanlık is nu in balbezit. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:9

72e minuut.
Buğdaycı passt de bal zonder na te denken. Karanlık probeert de bal aan de voet te houden. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:10

73e minuut.
Bengüer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kalkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco onderschept slim de pass. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Külcüoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Fındık is nu in balbezit. Lecoq onderschept slim de pass. Lecoq speelt de bal door. Cranie speelt de bal door. Klungelig pakt Tinoco de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cranie speelt de bal door. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek passt de bal zonder na te denken. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Cranie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hakyemez de bal. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:11

79e minuut.
Klungelig pakt Tinoco de bal. Tinoco passt de bal met de wreef. Fındık bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick verovert de bal door een tackle van achteren. Chadwick draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lecoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecoq geeft de bal voor. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Külcüoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:12

88e minuut.
Zagajewski is nu in balbezit. Zagajewski geeft een hoge lob. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel. Külcüoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:13

90e minuut.
Cranie met een sublieme pass. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco geeft de bal voor. Chadwick rent richting de bal. Chadwick schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasSmyrna 90%, Mustafa Kemal ATATÜRK 10%.
UltrasSmyrna - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:13