Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panolethria F.C. Piraeus fc
tampoyri filiko Tactiek tak 2
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
19 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54 gemiddelde waardering 51
formidable Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Klimentov verovert de bal door een tackle van achteren. Klimentov passt de bal met de wreef. Mudonja is nu in balbezit. Mudonja schiet op doel. Tomiotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panolethria F.C. - Piraeus fc 1:0

7e minuut.
Spyridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyridon geeft een hoge lob. Şofrone heeft problemen om de bal te vangen. Skripnik is nu in balbezit. Skripnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mudonja is nu in balbezit. Mengardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengardi passt de bal in één keer door. Mudonja rent richting de bal. Mudonja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Mudonja is nu in balbezit. Mengardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mudonja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klimentov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skripnik krijgt zijn hoofd ertegen. Tomiotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panolethria F.C. - Piraeus fc 2:0

22e minuut.
Klimentov onderschept slim de pass. Klimentov probeert naar een medespeler te passen. Mengardi is nu in balbezit. Mudonja onderschept slim de pass. Mudonja draait met de bal, schiet en ... Tomiotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mudonja is nu in balbezit. Mudonja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panolethria F.C. - Piraeus fc 3:0

28e minuut.
Mudonja passt de bal met de wreef. Drizić probeert naar een medespeler te passen. Klimentov probeert naar een medespeler te passen. Skripnik rent richting de bal. Skripnik draait met de bal, schiet en ... Tomiotti bokst de bal weg.

29e minuut.
Vučićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Drizić verovert de bal door een tackle van achteren. Drizić geeft de bal voor. Mudonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudonja draait met de bal, schiet en ... Tomiotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spyridon met een snelle inworp. Klimentov geeft de bal voor. Mudonja krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panolethria F.C. - Piraeus fc 4:0

36e minuut.
Aponyi rent richting de bal. Aponyi probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mărăşescu de bal onder controle te krijgen. Płacheta is nu in balbezit. Płacheta geeft een hoge lob. Durrer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Durrer trapt de bal weg. Rogowski kan de bal niet met de borst controleren. Klimentov geeft een lange en hoge pass. Skripnik rent richting de bal. Skripnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panolethria F.C. - Piraeus fc 5:0

39e minuut.
Klimentov geeft een lange en hoge pass. Mengardi kopt de bal weg. Tokdemir speelt de bal door. Goy is nu in balbezit. Goy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Rogowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drizić geeft de bal voor. Klungelig pakt Mengardi de bal. Mudonja is nu in balbezit. Mudonja haalt uit met een fantastische trap. Tomiotti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panolethria F.C. 44%, Piraeus fc 56%.
Panolethria F.C. - Piraeus fc 5:0

52e minuut.
Durrer probeert naar een medespeler te passen. Drizić kopt de bal weg. Daar is Kotwas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skripnik rent richting de bal. Skripnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vučićević met de inworp. Drizić is nu in balbezit. Drizić passt de bal met de wreef. Płacheta rent richting de bal. Płacheta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tokdemir rent richting de bal. Tokdemir met een sublieme pass. Goy rent richting de bal. Goy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Panolethria F.C. - Piraeus fc 5:1

68e minuut.
Daar is Rogowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiñelef bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñelef passt de bal in één keer door. Goy bereikt de bal nog maar net als eerste. Goy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Quiñelef passt de bal in één keer door. Tokdemir rent richting de bal. Tokdemir passt de bal met de wreef. Ciemnota geeft een hoge lob. Goy springt en kopt de bal. Durrer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mărăşescu rent richting de bal. Płacheta onderschept slim de pass. Płacheta schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panolethria F.C. - Piraeus fc 5:2

84e minuut.
Mengardi rent richting de bal. Mudonja onderschept slim de pass. Mudonja passt de bal in één keer door. Skripnik rent richting de bal. Skripnik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Mudonja rent richting de bal. Quiñelef onderschept slim de pass. Quiñelef geeft een hoge lob. Goy is nu in balbezit. Goy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panolethria F.C. 55%, Piraeus fc 45%.
Panolethria F.C. - Piraeus fc 5:2