Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N.U the_expendables
Normal Tactiek 1
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 48.2
poor Schieten very good
poor Passen very good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Sánchez Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Ruiz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pagnini de bal. Sánchez Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ruiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - the_expendables 0:1

3e minuut.
Pagnini heeft problemen om de bal te vangen. Pagnini geeft een hoge lob. Mavromichelakis kopt de bal weg. Sánchez Ruiz rent richting de bal. Sánchez Ruiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Drągowski speelt de bal door. Censoni met een sublieme pass. Mavromichelakis is nu in balbezit. Mavromichelakis schiet op doel. Iliadis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sokos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Myrivilis kopt de bal weg. Drągowski met een sublieme pass. Sánchez Ruiz is nu in balbezit. Sánchez Ruiz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Censoni probeert naar een medespeler te passen. Marianelli is nu in balbezit. Verykokkos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marianelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mavromichelakis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - the_expendables 0:2

7e minuut.
Pagnini geeft een hoge lob. Mavropanos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Myrivilis de bal onder controle te krijgen. Marianelli rent richting de bal. Marianelli schiet op doel. Sokos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Sokos niet meer kan verder spelen. Rovolis komt het veld opgelopen. Censoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drągowski met een sublieme pass. Marianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavromichelakis rent richting de bal. Mavromichelakis schiet op doel. Rovolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - the_expendables 0:3

12e minuut.
Marianelli onderschept slim de pass. Marianelli speelt de bal door. Iliadis is nu in balbezit. Mavromichelakis onderschept slim de pass. Mavromichelakis schiet op doel. Rovolis bokst de bal weg. Mavromichelakis is nu in balbezit. Mavromichelakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Marianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli passt de bal in één keer door. Sánchez Ruiz rent richting de bal. Sánchez Ruiz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Myrivilis de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - the_expendables 0:4

14e minuut.
Censoni is nu in balbezit. Mavropanos is nu in balbezit. Censoni onderschept slim de pass. Censoni geeft de bal voor. Sánchez Ruiz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - the_expendables 0:5

16e minuut.
Marianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli probeert naar een medespeler te passen. Mavromichelakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavromichelakis draait met de bal, schiet en ... Iliadis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - the_expendables 0:6

17e minuut.
Myrivilis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Censoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pagnini met een sublieme pass. Mavromichelakis is nu in balbezit. Mavromichelakis passt de bal in één keer door. Sánchez Ruiz is nu in balbezit. Sánchez Ruiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - the_expendables 0:7

23e minuut.
Drągowski verovert de bal door een tackle van achteren. Drągowski speelt de bal door. Marianelli heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rovolis met een sublieme pass. Drągowski kopt de bal weg. Sánchez Ruiz is nu in balbezit. Pagnini geeft een hoge lob. Mavromichelakis maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Iliadis rent richting de bal. Iliadis geeft de bal voor. Drągowski speelt de bal door. Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kaliakoudas rent richting de bal. Censoni verovert de bal door een tackle van achteren. Censoni speelt de bal door. Sánchez Ruiz rent richting de bal. Sánchez Ruiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Myrivilis trapt de bal weg van het doel. Drągowski met een sublieme pass. Marianelli rent richting de bal. Marianelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - the_expendables 0:8

34e minuut.
Drągowski passt de bal zonder na te denken. Censoni probeert naar een medespeler te passen. Mavromichelakis is nu in balbezit. Mavromichelakis schiet op doel. Iliadis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - the_expendables 0:9

35e minuut.
Drągowski rent richting de bal. Drągowski passt de bal met de wreef. Daar is Marianelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ruiz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Daar is Censoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Censoni passt de bal met de wreef. Pagnini rent richting de bal. Pagnini geeft een hoge lob. Sánchez Ruiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Moysiadis geeft de bal voor. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski passt de bal in één keer door. Mavromichelakis is nu in balbezit. Mavromichelakis schiet op doel. Rovolis bokst de bal weg. Sánchez Ruiz rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Censoni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sánchez Ruiz rent richting de bal. Sánchez Ruiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - the_expendables 0:10

45e minuut.
Mavromichelakis rent richting de bal. Marianelli rent richting de bal. Mavromichelakis is nu in balbezit. Marianelli is nu in balbezit. Marianelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.U 84%, the_expendables 16%.
N.U - the_expendables 0:10

47e minuut.
Pagnini onderschept slim de pass. Pagnini geeft een hoge lob. Myrivilis kan de bal niet met de borst controleren. Sánchez Ruiz is nu in balbezit. Sánchez Ruiz schiet op doel. Rovolis bokst de bal weg. Marianelli rent richting de bal. Marianelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - the_expendables 0:11

56e minuut.
Drągowski speelt de bal door. Pagnini is nu in balbezit. Pagnini met een sublieme pass. Mavromichelakis rent richting de bal. Mavromichelakis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Kaliakoudas is nu in balbezit. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski geeft een lange en hoge pass. Censoni rent richting de bal. Censoni geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Mavropanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavromichelakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mavromichelakis geeft een hoge lob. Sánchez Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Ruiz draait met de bal, schiet en ... Rovolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Klungelig pakt Drągowski de bal. Drągowski geeft een lange en hoge pass. Sánchez Ruiz kan de bal niet met de borst controleren. Marianelli is nu in balbezit. Marianelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iliadis met een harde bal richting middenveld. Pagnini is nu in balbezit. Pagnini geeft de bal voor. Sánchez Ruiz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - the_expendables 0:12

62e minuut.
Pagnini verovert de bal door een tackle van achteren. Pagnini probeert naar een medespeler te passen. Marianelli is nu in balbezit. Klungelig pakt Mavromichelakis de bal. Mavromichelakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mavromichelakis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marianelli de bal. Marianelli probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Ruiz is nu in balbezit. Sánchez Ruiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - the_expendables 0:13

68e minuut.
Myrivilis verovert de bal door een tackle van achteren. Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnini passt de bal met de wreef. Mavromichelakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavromichelakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - the_expendables 0:14

70e minuut.
Pagnini neemt de hoekschop. Klungelig pakt Sánchez Ruiz de bal. Sánchez Ruiz geeft een hoge lob. Mavromichelakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavromichelakis haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Pagnini probeert naar een medespeler te passen. Marianelli is nu in balbezit. Marianelli passt de bal met de wreef. Mavromichelakis rent richting de bal. Mavromichelakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - the_expendables 0:15

84e minuut.
Sánchez Ruiz is nu in balbezit. Sánchez Ruiz met een sublieme pass. Marianelli heeft problemen om de bal te vangen. Marianelli draait met de bal, schiet en ... Rovolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - the_expendables 0:16

84e minuut.
Melas speelt de bal door. Sánchez Ruiz is nu in balbezit. Marianelli is nu in balbezit. Marianelli draait met de bal, schiet en ... Rovolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Censoni rent richting de bal. Censoni passt de bal in één keer door. Mavromichelakis rent richting de bal. Mavromichelakis schiet op doel. Rovolis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Censoni speelt de bal door. Marianelli is nu in balbezit. Marianelli passt de bal met de wreef. Mavromichelakis is nu in balbezit. Mavromichelakis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rovolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.U 87%, the_expendables 13%.
N.U - the_expendables 0:16