Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2101 Afjet Afyon Spor Kulübü
5-3-2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 34.5
good Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Mucsi rent richting de bal. Mucsi geeft een hoge lob. Wilshere kopt de bal weg. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino schiet op doel. Tošev bokst de bal weg.

6e minuut.
Mucsi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Velásquez de bal. Roter rent richting de bal. Wilshere verovert de bal door een tackle van achteren. Wilshere schiet op doel. Tošev bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gordiak neemt de hoekschop. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino draait met de bal, schiet en ... Tošev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyrda met een snelle inworp. Gordiak is nu in balbezit. Gordiak geeft een lange en hoge pass. Gerondino krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Topolyancsin kopt de bal weg. Daar is Hons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hons met een sublieme pass. Wilshere rent richting de bal. Wilshere schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Topolyancsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrda speelt de bal door. Gordiak rent richting de bal. Gordiak passt de bal in één keer door. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gerondino rent richting de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Gerondino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ołdak is nu in balbezit. Hons tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hons krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Hons verovert de bal door een tackle van achteren. Hons probeert naar een medespeler te passen. Wilshere rent richting de bal. Wilshere draait met de bal, schiet en ... Velásquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Obiku geeft een lange en hoge pass. Littomericzky kopt de bal weg. Obiku rent richting de bal. Nidler onderschept slim de pass. Nidler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2101 31%, Afjet Afyon Spor Kulübü 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
2101 - Afjet Afyon Spor Kulübü 0:0

48e minuut.
Mucsi met een sublieme pass. Hons speelt de bal door. Wilshere rent richting de bal. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Ćuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćuković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyrda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gordiak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Topolyancsin rent richting de bal. Topolyancsin met een sublieme pass. Velásquez rent richting de bal. Wilshere verovert de bal door een tackle van achteren. Wilshere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ołdak passt de bal zonder na te denken. Daar is Cavallero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavallero met een sublieme pass. Nidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nidler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cavallero speelt de bal door. Mucsi rent richting de bal. Mucsi geeft de bal voor. Wilshere heeft problemen om de bal te vangen. Wilshere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Afjet Afyon Spor Kulübü 1:0

67e minuut.
Karvlemu speelt de bal door. Hons rent richting de bal. Hons met een sublieme pass. Wilshere is nu in balbezit. Wilshere schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Topolyancsin kan de bal niet met de borst controleren. Ołdak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Topolyancsin raakt geblesseerd tijdens het duel. Topolyancsin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wilshere maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Karvlemu speelt de bal door. Mucsi rent richting de bal. Mucsi passt de bal in één keer door. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino haalt uit met een fantastische trap. Tošev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Velásquez de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Gerondino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fras komt het veld opgelopen. Gordiak neemt de hoekschop. Wilshere heeft problemen om de bal te vangen. Wilshere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dyrda probeert naar een medespeler te passen. Mucsi is nu in balbezit. Mucsi speelt de bal door. Fras rent richting de bal. Fras geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Nidler is nu in balbezit. Savaşçı rent richting de bal. Savaşçı draait met de bal, schiet en ... Møllehave probeert de bal aan de voet te houden. Sassi bokst de bal weg.

89e minuut.
Topolyancsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nidler onderschept slim de pass. Nidler probeert naar een medespeler te passen. Savaşçı rent richting de bal. Savaşçı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2101 29%, Afjet Afyon Spor Kulübü 71%.
2101 - Afjet Afyon Spor Kulübü 1:0