Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenerbahcer.23 Opera SK
Normal Tactiek Forza
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 37.2
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Melikşah speelt de bal door. Hanyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanyż met een sublieme pass. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Melikşah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fijał is nu in balbezit. Fijał geeft de bal voor. Tundura rent richting de bal. Tundura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Abay is nu in balbezit. Villagómez rent richting de bal. Villagómez passt de bal met de wreef. Forteza rent richting de bal. Forteza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tundura draait met de bal, schiet en ... Özer heeft problemen om de bal te vangen. Forteza rent richting de bal. Forteza draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Hanyż speelt de bal door. Tundura bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışıklı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tundura raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tundura neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcer.23 - Opera SK 0:1

20e minuut.
Forteza met de inworp. Hanyż rent richting de bal. Hanyż geeft een lange en hoge pass. Tundura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Yedişik probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melikşah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fijał rent richting de bal. Fijał geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hanyż geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tundura de bal. Villagómez is nu in balbezit. Tundura rent richting de bal. Tundura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Koçoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Melikşah is nu in balbezit. Melikşah passt de bal met de wreef. Abay rent richting de bal. Melikşah geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Hanyż de bal. Hanyż passt de bal in één keer door. Forteza probeert naar een medespeler te passen. Tundura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcer.23 - Opera SK 0:2

39e minuut.
Háma passt de bal met de wreef. Abay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abay passt de bal met de wreef. Tundura heeft problemen om de bal te vangen. Tundura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tundura verovert de bal door een tackle van achteren. Tundura passt de bal met de wreef. Fijał probeert naar een medespeler te passen. Villagómez rent richting de bal. Villagómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcer.23 - Opera SK 0:3

42e minuut.
Tundura is nu in balbezit. Forteza bereikt de bal nog maar net als eerste. Forteza met een sublieme pass. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Karadaş rent richting de bal. Villagómez onderschept slim de pass. Villagómez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tundura de bal onder controle te krijgen. Sağlam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcer.23 - Opera SK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahcer.23 87%, Opera SK 13%.
fenerbahcer.23 - Opera SK 0:4

47e minuut.
Ağacak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Forteza met de inworp. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcer.23 - Opera SK 0:5

48e minuut.
Forteza met een snelle inworp. Hanyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanyż met een sublieme pass. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tundura draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Sağlam trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Yedişik de bal. Abay geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Özer is nu in balbezit. Chrétien verovert de bal door een tackle van achteren. Chrétien speelt de bal door. Tundura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sağlam met een harde bal richting middenveld. Hanyż kopt de bal weg. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Karadaş de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Yedişik bereikt de bal nog maar net als eerste. Abay verovert de bal door een tackle van achteren. Abay met een sublieme pass. Tundura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Forteza heeft problemen om de bal te vangen. Forteza passt de bal met de wreef. Villagómez rent richting de bal. Tundura rent richting de bal. Tundura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hanyż onderschept slim de pass. Hanyż geeft een hoge lob. Tundura is nu in balbezit. Tundura draait met de bal, schiet en ... Sağlam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcer.23 - Opera SK 0:6

81e minuut.
Yedişik bereikt de bal nog maar net als eerste. Abay onderschept slim de pass. Abay met een sublieme pass. Tundura heeft problemen om de bal te vangen. Tundura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Karadaş geeft een hoge lob. Háma kopt de bal weg. Daar is Yakışıklı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villagómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hanyż met een sublieme pass. Klungelig pakt Ağacak de bal. Forteza met een sublieme pass. Tundura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundura draait met de bal, schiet en ... Sağlam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Forteza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Villagómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villagómez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahcer.23 88%, Opera SK 12%.
fenerbahcer.23 - Opera SK 0:6