Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real bilbao MALATYA SPORTİF A.Ş.
Normal Tactiek 541
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 44
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 43.1
zwak Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Tatlıses bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz onderschept slim de pass. Sualmaz passt de bal in één keer door. Horvat rent richting de bal. Horvat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Fırtına bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat verovert de bal door een tackle van achteren. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap. Ceylan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dafinescu met een sublieme pass. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz met een sublieme pass. Horvat is nu in balbezit. Horvat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:1

10e minuut.
Martins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinescu geeft een lange en hoge pass. Horvat rent richting de bal. Horvat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Sualmaz rent richting de bal. Riković is nu in balbezit. Riković probeert naar een medespeler te passen. Horvat heeft problemen om de bal te vangen. Horvat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Fırtına, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sualmaz met een sublieme pass. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:2

17e minuut.
Dafinescu passt de bal in één keer door. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Derbent ... Strafschop! Derbent is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Horvat raakt geblesseerd tijdens het duel. Sualmaz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ceylan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Acıbadem trapt de bal weg. Riković is nu in balbezit. Riković met een sublieme pass. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wołejszo rent richting de bal. Wołejszo geeft een lange en hoge pass. Horvat rent richting de bal. Horvat draait met de bal, schiet en ... Ceylan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:3

26e minuut.
Çakal speelt de bal door. Şaner heeft problemen om de bal te vangen. Horvat is nu in balbezit. Horvat haalt uit met een fantastische trap. Ceylan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:4

28e minuut.
Değirmencioğlu is nu in balbezit. Wołejszo verovert de bal door een tackle van achteren. Wołejszo geeft een lange en hoge pass. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:5

29e minuut.
Çakal speelt de bal door. Şaner heeft problemen om de bal te vangen. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat draait met de bal, schiet en ... Ceylan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Acıbadem geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dafinescu met de inworp. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Horvat springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:6

33e minuut.
Değirmencioğlu geeft een lange en hoge pass. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat is nu in balbezit. Horvat draait met de bal, schiet en ... Ceylan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:7

36e minuut.
Münim heeft problemen om de bal te vangen. Wołejszo is nu in balbezit. Münim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Münim krijgt een gele kaart. Wołejszo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riković met een snel genomen vrije trap. Horvat springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz geeft de bal voor. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat haalt uit met een fantastische trap. Ceylan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:8

42e minuut.
Mayor met een sublieme pass. Wołejszo is nu in balbezit. Wołejszo geeft de bal voor. Horvat maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real bilbao 82%, MALATYA SPORTİF A.Ş. 18%.
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:9

47e minuut.
Mengüalpoğlu geeft de bal voor. Dafinescu kopt de bal weg. Sualmaz speelt de bal door. Horvat rent richting de bal. Horvat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Riković kan de bal niet met de borst controleren. Sualmaz probeert naar een medespeler te passen. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Ceylan speelt de bal door. Dafinescu kopt de bal weg. Horvat is nu in balbezit. Horvat schiet op doel. Ceylan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:10

54e minuut.
Dafinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dafinescu passt de bal met de wreef. Horvat is nu in balbezit. Horvat schiet op doel. Ceylan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:11

54e minuut.
Çakal met een sublieme pass. Şaner heeft problemen om de bal te vangen. Horvat onderschept slim de pass. Horvat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Fırtına bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz onderschept slim de pass. Sualmaz probeert naar een medespeler te passen. Horvat is nu in balbezit. Horvat haalt uit met een fantastische trap. Ceylan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:12

62e minuut.
Münim met de inworp. Riković probeert naar een medespeler te passen. Wołejszo speelt de bal door. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat haalt uit met een fantastische trap. Ceylan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:13

66e minuut.
Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz geeft een lange en hoge pass. Horvat is nu in balbezit. Horvat schiet op doel. Ceylan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:14

67e minuut.
Cansoy geeft de bal voor. Olivera heeft problemen om de bal te vangen. Riković rent richting de bal. Martins is nu in balbezit. Dafinescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat probeert naar een medespeler te passen. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz draait met de bal, schiet en ... Ceylan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:15

76e minuut.
Doeltrap. Bellet komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mengüalpoğlu kopt de bal weg. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz passt de bal zonder na te denken. Horvat rent richting de bal. Horvat schiet op doel. Ceylan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ceylan trapt de bal weg van het doel. Riković kopt de bal weg. Daar is Horvat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:16

80e minuut.
Cinghialotti komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Riković verovert de bal door een tackle van achteren. Riković met een sublieme pass. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat heeft problemen om de bal te vangen. Horvat schiet op doel. Ceylan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:17

88e minuut.
Değirmencioğlu is nu in balbezit. Wołejszo verovert de bal door een tackle van achteren. Wołejszo met een sublieme pass. Horvat rent richting de bal. Horvat haalt uit met een fantastische trap. Ceylan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dafinescu passt de bal zonder na te denken. Martins rent richting de bal. Martins geeft een hoge lob. Wołejszo rent richting de bal. Wołejszo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real bilbao 75%, MALATYA SPORTİF A.Ş. 25%.
real bilbao - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:17