Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kara Kartal SK nhbrn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Nadide met een snelle inworp. Eğilmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemli begaat een overtreding. Eğilmez raakt geblesseerd tijdens het duel. Dalyan met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Klungelig pakt Erdemli de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eğilmez neemt de hoekschop. Bayburt rent richting de bal. Bayburt schiet op doel. Bigalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Kartal SK - nhbrn 0:1

11e minuut.
Buğdaycı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolatlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tekerlek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tatlıparmak kopt de bal weg. Boyraz rent richting de bal. Boyraz haalt uit met een fantastische trap. Kuday bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Buğdaycı met een sublieme pass. Nadide speelt de bal door. Klungelig pakt Tekerlek de bal. Baykurt is nu in balbezit. Nadide geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Nadide met een sublieme pass. Buğdaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Bolatlı probeert naar een medespeler te passen. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Erdemli geeft een hoge lob. Horoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Devrimsoy speelt de bal door. Boyraz is nu in balbezit. Boyraz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nadide verovert de bal door een tackle van achteren. Nadide passt de bal in één keer door. Boyraz is nu in balbezit. Boyraz haalt uit met een fantastische trap. Kuday werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Horoz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadide. Horoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Dalyan met een snel genomen vrije trap. Eğilmez rent richting de bal. Eğilmez geeft een hoge lob. Bolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatlı draait met de bal, schiet en ... Bigalı bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Kartal SK 47%, nhbrn 53%.
Kara Kartal SK - nhbrn 0:1

57e minuut.
Erikçi is nu in balbezit. Devrimsoy onderschept slim de pass. Devrimsoy met een sublieme pass. Boyraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyraz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek geeft een hoge lob. Baykurt probeert de bal aan de voet te houden. Boyraz rent richting de bal. Boyraz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kara Kartal SK - nhbrn 1:1

69e minuut.
Erikçi geeft de bal voor. Bolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatlı probeert naar een medespeler te passen. Horoz rent richting de bal. Horoz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Kartal SK - nhbrn 1:2

75e minuut.
Devrimsoy rent richting de bal. Horoz verovert de bal door een tackle van achteren. Horoz speelt de bal door. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Kartal SK - nhbrn 1:3

77e minuut.
Tatlıparmak speelt de bal door. Boyraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boyraz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Boyraz kan niet meer verder spelen. Tekerlekçi komt het veld opgelopen. Görmez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kuday verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Eğilmez is nu in balbezit. Erdemli geeft een hoge lob. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Kartal SK 48%, nhbrn 52%.
Kara Kartal SK - nhbrn 1:3