Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real bilbao Gtr 38
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 42
slecht Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Morini passt de bal met de wreef. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. Ceylan probeert wanhopig de bal te grijpen. Acıbadem onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - Gtr 38 0:1

4e minuut.
Morini kan de bal niet met de borst controleren. Morini passt de bal in één keer door. Terceros rent richting de bal. Terceros geeft een lange en hoge pass. Bolovan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - Gtr 38 0:2

16e minuut.
Şaner is nu in balbezit. Çakal speelt de bal door. Cansoy probeert naar een medespeler te passen. Akergin is nu in balbezit. Akergin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Şaner verovert de bal door een tackle van achteren. Şaner passt de bal zonder na te denken. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakal onderschept slim de pass. Çakal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - Gtr 38 1:2

23e minuut.
Tatlıses met een sublieme pass. Shcherpilov is nu in balbezit. Shcherpilov probeert naar een medespeler te passen. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - Gtr 38 1:3

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Derbent trapt de bal weg. Shcherpilov kopt de bal weg. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Terceros verovert de bal door een tackle van achteren. Terceros probeert naar een medespeler te passen. Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Akergin verovert de bal door een tackle van achteren. Shcherpilov probeert naar een medespeler te passen. Vaz probeert naar een medespeler te passen. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Fırtına bereikt de bal nog maar net als eerste. Terceros geeft een lange en hoge pass. Vaz heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Ceylan bokst de bal weg. Klungelig pakt Acıbadem de bal. Bolovan rent richting de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Krušlin met een sublieme pass. Shcherpilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcherpilov geeft de bal voor. Bolovan rent richting de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fırtına is nu in balbezit. Vaz onderschept slim de pass. Vaz passt de bal met de wreef. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Ceylan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - Gtr 38 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real bilbao 75%, Gtr 38 25%.
real bilbao - Gtr 38 1:4

47e minuut.
Shcherpilov onderschept slim de pass. Shcherpilov passt de bal met de wreef. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - Gtr 38 1:5

54e minuut.
Terceros probeert de bal aan de voet te houden. Fırtına bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Terceros zijn tegenspeler op de grond. Terceros krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Vaz passt de bal in één keer door. Derbent bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan onderschept slim de pass. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. Ceylan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - Gtr 38 1:6

56e minuut.
Vaz passt de bal met de wreef. Lallemand is nu in balbezit. Lallemand passt de bal met de wreef. Vaz is nu in balbezit. Vaz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Krušlin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Terceros de bal. Terceros passt de bal met de wreef. Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cansoy speelt de bal door. Inworp. Krušlin met de inworp. Lallemand controleert de bal met de borst. Lallemand geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Morini rent richting de bal. Morini geeft een lange en hoge pass. Tatlıses heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan rent richting de bal. Bolovan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fırtına is nu in balbezit. Terceros verovert de bal door een tackle van achteren. Terceros passt de bal in één keer door. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Çakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin is nu in balbezit. Çakal verovert de bal door een tackle van achteren. Çakal schiet op doel. Mikula probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
real bilbao - Gtr 38 2:6

73e minuut.
Vaz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bolovan de bal. Acıbadem is nu in balbezit. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan schiet op doel. Ceylan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Shcherpilov met de inworp. Terceros heeft problemen om de bal te vangen. Terceros met een sublieme pass. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real bilbao 69%, Gtr 38 31%.
real bilbao - Gtr 38 2:6