Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nhbrn The Jaguars
Normal Tactiek Potomya
40% Balbezit 60%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 33.3
weak Schieten good
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


10e minuut.
Doeltrap. Gökoğlan trapt de bal weg. Daar is Dalyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Baghdasaryan is nu in balbezit. Baghdasaryan geeft de bal voor. Baykurt rent richting de bal. Ganso verovert de bal door een tackle van achteren. Ganso schiet op doel. Kuday bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nhbrn - The Jaguars 0:1

24e minuut.
Ferşah met een sublieme pass. Erikçi rent richting de bal. Ganso onderschept slim de pass. Ganso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nhbrn - The Jaguars 0:2

26e minuut.
Kuday trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferşah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ganso rent richting de bal. Ganso haalt uit met een fantastische trap. Kuday bokst de bal weg.

30e minuut.
Horoz rent richting de bal. Karakoyunlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karakoyunlu probeert naar een medespeler te passen. Tauber rent richting de bal. Tauber draait met de bal, schiet en ... Kuday kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
nhbrn - The Jaguars 0:3

39e minuut.
Tauber rent richting de bal. Dalyan is nu in balbezit. Tauber onderschept slim de pass. Tauber draait met de bal, schiet en ... Kuday probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nhbrn - The Jaguars 0:4

40e minuut.
Bayburt met een sublieme pass. Daar is Horoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayburt rent richting de bal. Ganso onderschept slim de pass. Ganso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Baghdasaryan onderschept slim de pass. Horoz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baghdasaryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baghdasaryan met een snel genomen vrije trap. Daar is Tauber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tauber schiet op doel. Özşahinbay probeert de bal aan de voet te houden. Kuday probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nhbrn - The Jaguars 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nhbrn 53%, The Jaguars 47%.
nhbrn - The Jaguars 0:5

59e minuut.
Tauber passt de bal zonder na te denken. Balkan rent richting de bal. Balkan passt de bal in één keer door. Ganso rent richting de bal. Ganso draait met de bal, schiet en ... Kuday probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nhbrn - The Jaguars 0:6

59e minuut.
Horoz is nu in balbezit. Horoz passt de bal met de wreef. Balkan heeft problemen om de bal te vangen. Ganso onderschept slim de pass. Ganso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nhbrn - The Jaguars 0:7

60e minuut.
Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoz passt de bal zonder na te denken. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauber verovert de bal door een tackle van achteren. Tauber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolatlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schering probeert naar een medespeler te passen. Tauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Schering met een sublieme pass. Tauber rent richting de bal. Klungelig pakt Dalyan de bal. Tauber rent richting de bal. Tauber schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tauber probeert naar een medespeler te passen. Ferşah is nu in balbezit. Ferşah met een sublieme pass. Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso haalt uit met een fantastische trap. Kuday probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hovsepyan probeert naar een medespeler te passen. Erikçi rent richting de bal. Ganso verovert de bal door een tackle van achteren. Ganso schiet op doel. Özşahinbay probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Elyıkar zal de hoekschop nemen. Daar is Dalyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganso is nu in balbezit. Ganso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nhbrn 56%, The Jaguars 44%.
nhbrn - The Jaguars 0:7