Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deniz Spor TORPAQ
4-1-3-2 Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 36.3
uitstekend Schieten matig
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Plută verovert de bal door een tackle van achteren. Diri geeft een lange en hoge pass. da Costa Ferreira heeft problemen om de bal te vangen. Capelletti is nu in balbezit. Capelletti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Plută met een sublieme pass. Driver probeert naar een medespeler te passen. da Costa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelletti onderschept slim de pass. Capelletti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tomašević rent richting de bal. Karilahti verovert de bal door een tackle van achteren. Karilahti geeft de bal voor. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kiszczak geeft de bal voor. Perinçek kopt de bal weg. Daar is Paluch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karilahti rent richting de bal. Karilahti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - TORPAQ 0:1

20e minuut.
Brokowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Driver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Driver speelt de bal door. Daar is Capelletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capelletti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Driver rent richting de bal. Driver speelt de bal door. Capelletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelletti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deniz Spor - TORPAQ 1:1

28e minuut.
Paluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch probeert naar een medespeler te passen. Karilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Karilahti schiet op doel. Csont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - TORPAQ 1:2

30e minuut.
Brokowski geeft een hoge lob. Ulvin bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brokowski neemt de hoekschop. Capelletti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Siwiński probeert naar een medespeler te passen. Lenzi speelt de bal door. Paluch controleert de bal met de borst. Capelletti is nu in balbezit. Capelletti schiet op doel. Siwiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Driver kopt de bal weg. Capelletti rent richting de bal. da Costa Ferreira is nu in balbezit. Capelletti verovert de bal door een tackle van achteren. Capelletti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Mantovani kopt de bal weg. Klungelig pakt TatorgiyevNusiqov de bal. Capelletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelletti haalt uit met een fantastische trap. Marichkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Marichkov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Driver met de inworp. Capelletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelletti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deniz Spor 51%, TORPAQ 49%.
Deniz Spor - TORPAQ 1:2

48e minuut.
Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver onderschept slim de pass. Capelletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelletti haalt uit met een fantastische trap. Siwiński bokst de bal weg.

62e minuut.
Lenzi rent richting de bal. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver geeft een hoge lob. Capelletti is nu in balbezit. Capelletti draait met de bal, schiet en ... Siwiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deniz Spor - TORPAQ 2:2

64e minuut.
Brokowski met de inworp. Ulvin heeft problemen om de bal te vangen. Szeluga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szeluga krijgt een gele kaart. Ulvin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulvin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paal!

78e minuut.
Mantovani passt de bal zonder na te denken. Ulvin is nu in balbezit. Mairesse onderschept slim de pass. Brokowski onderschept slim de pass. Brokowski schiet op doel. Siwiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Diri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marichkov de bal. Capelletti is nu in balbezit. Capelletti schiet op doel. Siwiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - TORPAQ 3:2

85e minuut.
Capelletti geeft een lange en hoge pass. Daar is Szeluga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeluga geeft de bal voor. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deniz Spor 46%, TORPAQ 54%.
Deniz Spor - TORPAQ 3:2