Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lion sk EliCebindeler
yeni Tactiek lıjlkj
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 42.5
good Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Timev met een sublieme pass. Daar is Kalır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantele is nu in balbezit. Ihász rent richting de bal. Ihász draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lion sk - EliCebindeler 0:1

6e minuut.
Timev geeft de bal voor. Ültan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... Tokuç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pantele verovert de bal door een tackle van achteren. Pantele met een sublieme pass. Maccione geeft de bal voor. Stănăşilă controleert de bal met de borst. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Timev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mecu krijgt zijn hoofd ertegen. Tokuç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap. Aydın kopt de bal weg. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mecu is nu in balbezit. Mecu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lion sk 51%, EliCebindeler 49%.
lion sk - EliCebindeler 0:1

46e minuut.
Mecu probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz begaat een overtreding. Stănăşilă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stănăşilă kan niet meer verder spelen. Cati komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Pantele de bal onder controle te krijgen. Galdós bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihász verovert de bal door een tackle van achteren. Ihász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lion sk - EliCebindeler 0:2

52e minuut.
Horvat verovert de bal door een tackle van achteren. Horvat geeft een hoge lob. Inworp. Baldemir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gattoni geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tokuç probeert wanhopig de bal te grijpen. Mecu is nu in balbezit. Mecu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lion sk - EliCebindeler 1:2

57e minuut.
Kalır geeft een lange en hoge pass. Cati rent richting de bal. Mecu is nu in balbezit. Mecu haalt uit met een fantastische trap. Horvat probeert de bal aan de voet te houden. Tokuç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cati is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tokuç met een sublieme pass. Grzywa kopt de bal weg. Ihász rent richting de bal. Ihász draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Timev verovert de bal door een tackle van achteren. Timev speelt de bal door. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu haalt uit met een fantastische trap. Tokuç maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Gattoni heeft problemen om de bal te vangen. Gattoni geeft een lange en hoge pass. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Mecu is nu in balbezit. Mecu haalt uit met een fantastische trap. Tokuç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lion sk 37%, EliCebindeler 63%.
lion sk - EliCebindeler 1:2