Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAHİL GÜVENLİK Görkemli Fc
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 40.3
good Schieten very good
average Passen average
weak Verdedigen average


4e minuut.
Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Hunter speelt de bal door. Kutiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbrożny rent richting de bal. Podbrożny schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Saygıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutiš onderschept slim de pass. Kutiš met een sublieme pass. Podbrożny is nu in balbezit. Podbrożny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Görkemli Fc 0:1

11e minuut.
Adışen heeft problemen om de bal te vangen. Mihalecz is nu in balbezit. Grube onderschept slim de pass. Grube draait met de bal, schiet en ... Mitar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Pádár geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kutiš met een snelle inworp. Podbrożny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbrożny geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
İzmirli rent richting de bal. Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Hunter speelt de bal door. Podbrożny is nu in balbezit. Podbrożny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gonera kopt de bal weg. Quang Thuận speelt de bal door. Klungelig pakt Popa de bal. Gonera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonera geeft de bal voor. Mitar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grube is nu in balbezit. Grube schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Klungelig pakt Ingorov de bal. Adışen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışen passt de bal zonder na te denken. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube schiet op doel. Mitar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAHİL GÜVENLİK - Görkemli Fc 1:1

40e minuut.
Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Podbrożny onderschept slim de pass. Podbrożny speelt de bal door. Hunter is nu in balbezit. Hunter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAHİL GÜVENLİK 57%, Görkemli Fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAHİL GÜVENLİK - Görkemli Fc 1:1

46e minuut.
Alperensoy komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Alperensoy met een sublieme pass. Adışen rent richting de bal. Adışen geeft de bal voor. Sandık krijgt zijn hoofd ertegen. Mitar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Görkemli Fc 2:1

55e minuut.
Podbrożny probeert naar een medespeler te passen. Kutiš rent richting de bal. Kutiš geeft een hoge lob. Hunter rent richting de bal. Hunter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ingorov probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Sĩ is nu in balbezit. Hoàng Sĩ passt de bal in één keer door. Gonera rent richting de bal. Gonera geeft de bal voor. Mitar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grube is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berken komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Podbrożny passt de bal met de wreef. Daar is Kutiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alperensoy verovert de bal door een tackle van achteren. Ingorov is nu in balbezit. Ingorov geeft een hoge lob. Gelter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hunter is nu in balbezit. Hunter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAHİL GÜVENLİK - Görkemli Fc 2:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popa met een snelle inworp. Podbrożny geeft een hoge lob. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter geeft een hoge lob. Gelter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pádár heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
İzmirli kopt de bal weg. Podbrożny heeft problemen om de bal te vangen. Gonera rent richting de bal. Podbrożny verovert de bal door een tackle van achteren. Podbrożny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Görkemli Fc 2:3

81e minuut.
Popa geeft de bal voor. Berken controleert de bal met de borst. Alperensoy rent richting de bal. Hunter onderschept slim de pass. Hunter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Demli geeft de bal voor. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Soyubüyük ... Strafschop! Soyubüyük krijgt een gele kaart. Grube is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grube legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAHİL GÜVENLİK - Görkemli Fc 3:3

85e minuut.
Hunter probeert naar een medespeler te passen. Gonera geeft de bal voor. Halčin heeft problemen om de bal te vangen. Grube rent richting de bal. Grube draait met de bal, schiet en ... Mitar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Görkemli Fc 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAHİL GÜVENLİK 54%, Görkemli Fc 46%.
SAHİL GÜVENLİK - Görkemli Fc 4:3