Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KARAHİSAR FC Ronya
4231 Tactiek Saruhan
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 37.8
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen matig
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Granda geeft de bal voor. Brudzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chadli zijn tegenspeler op de grond. Chadli krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Coşkun passt de bal in één keer door. Chadli rent richting de bal. Klungelig pakt Chadli de bal. Chadli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Ronya 0:1

31e minuut.
Jakobia rent richting de bal. Jakobia passt de bal zonder na te denken. Chadli is nu in balbezit. Oltean rent richting de bal. Oltean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Oltean is nu in balbezit. Oltean geeft een lange en hoge pass. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli draait met de bal, schiet en ... Ortaklar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ortéga neemt de hoekschop. Wagemakers rent richting de bal. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Eron heeft problemen om de bal te vangen. Oltean rent richting de bal. Uzlu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Uzlu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARAHİSAR FC 59%, Ronya 41%.
KARAHİSAR FC - Ronya 0:1

46e minuut.
Demirel komt het veld opgelopen. Maurstad komt het veld opgelopen. Fiordaliso komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Eron rent richting de bal. Eron passt de bal met de wreef. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurstad verovert de bal door een tackle van achteren. Maurstad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Eron de bal. Oltean rent richting de bal. Chadli is nu in balbezit. Oltean is nu in balbezit. Oltean haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ortaklar heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Eron rent richting de bal. Oltean onderschept slim de pass. Fiordaliso begaat een overtreding. Oltean moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Oltean kan niet meer verder spelen. Blanský komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Brudzisz speelt de bal door. Maggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggi passt de bal met de wreef. Maurstad is nu in balbezit. Maurstad draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Brudzisz is nu in balbezit. Brudzisz geeft de bal voor. Ortéga probeert naar een medespeler te passen. Blanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARAHİSAR FC 59%, Ronya 41%.
KARAHİSAR FC - Ronya 0:1