Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DeathLife ATATÜRK
Normal Tactiek Normal
33% Balbezit 67%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 33.9
slecht Schieten solide
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Latos passt de bal met de wreef. Scalfari rent richting de bal. Scalfari passt de bal in één keer door. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto haalt uit met een fantastische trap. Köybaşı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - ATATÜRK 0:1

9e minuut.
Kotlarski rent richting de bal. Kotlarski passt de bal in één keer door. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto schiet op doel. Köybaşı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - ATATÜRK 0:2

12e minuut.
Kalinichenko rent richting de bal. Kalinichenko probeert naar een medespeler te passen. Porto heeft problemen om de bal te vangen. Porto draait met de bal, schiet en ... Köybaşı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - ATATÜRK 0:3

16e minuut.
Koç verovert de bal door een tackle van achteren. Porto rent richting de bal. Scalfari rent richting de bal. Scalfari haalt uit met een fantastische trap. Köybaşı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - ATATÜRK 0:4

18e minuut.
Beştaş probeert naar een medespeler te passen. Gülyüzer heeft problemen om de bal te vangen. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalfari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Porto de bal. Scalfari rent richting de bal. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto haalt uit met een fantastische trap. Köybaşı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Akdaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotlarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarski passt de bal in één keer door. Porto is nu in balbezit. Porto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Özeller passt de bal met de wreef. Scalfari heeft problemen om de bal te vangen. Scalfari schiet op doel. Na een snelle pass probeert Porto de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Köybaşı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Köybaşı probeert naar een medespeler te passen. Scalfari kopt de bal weg. Porto heeft problemen om de bal te vangen. Porto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Akubardia speelt de bal door. Kotlarski probeert naar een medespeler te passen. Porto rent richting de bal. Porto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Seldeviren de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - ATATÜRK 0:5

32e minuut.
Koç passt de bal met de wreef. Latos bereikt de bal nog maar net als eerste. Latos met een sublieme pass. Scalfari heeft problemen om de bal te vangen. Scalfari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gülyüzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Latos onderschept slim de pass. Latos passt de bal zonder na te denken. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç geeft de bal voor. Salej speelt de bal door. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Scalfari rent richting de bal. Scalfari probeert naar een medespeler te passen. Latos rent richting de bal. Scalfari is nu in balbezit. Scalfari haalt uit met een fantastische trap. Köybaşı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scalfari rent richting de bal. Scalfari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - ATATÜRK 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeathLife 77%, ATATÜRK 23%.
DeathLife - ATATÜRK 0:6

48e minuut.
Guerriera rent richting de bal. Guerriera passt de bal zonder na te denken. Porto is nu in balbezit. Porto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - ATATÜRK 0:7

62e minuut.
Özeller is nu in balbezit. Özeller met een sublieme pass. Kotlarski probeert naar een medespeler te passen. Kalinichenko rent richting de bal. Kalinichenko geeft een lange en hoge pass. Köybaşı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Porto krijgt zijn hoofd ertegen. Köybaşı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Porto is nu in balbezit. Scalfari is nu in balbezit. Porto is nu in balbezit. Scalfari rent richting de bal. Scalfari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Porto is nu in balbezit. Porto passt de bal in één keer door. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalfari draait met de bal, schiet en ... Tepsici probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Latos kopt de bal weg. Scalfari is nu in balbezit. Özeller is nu in balbezit. Scalfari onderschept slim de pass. Scalfari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - ATATÜRK 0:8

81e minuut.
Latos kopt de bal weg. Klungelig pakt Tepsici de bal. Porto rent richting de bal. Porto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Latos speelt de bal door. Guerriera rent richting de bal. Guerriera geeft een lange en hoge pass. Kalinichenko is nu in balbezit. Kalinichenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Guerriera geeft de bal voor. Kalinichenko rent richting de bal. Kalinichenko passt de bal in één keer door. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeathLife 82%, ATATÜRK 18%.
DeathLife - ATATÜRK 0:8