Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray SK Wscox Smyrna 2020
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ağacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitsoy onderschept slim de pass. Yiğitsoy geeft de bal voor. Kolbaşı rent richting de bal. Kolbaşı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tırpan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Türkeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabanca onderschept slim de pass. Tabanca passt de bal in één keer door. Kolbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbaşı haalt uit met een fantastische trap. Tırpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Keçeciler is nu in balbezit. Özdem onderschept slim de pass. Özdem passt de bal zonder na te denken. Gürsoy rent richting de bal. Gürsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Yiğitsoy de bal onder controle te krijgen. Öztuncer bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztuncer probeert naar een medespeler te passen. Gürsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürsoy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray SK 57%, Wscox Smyrna 2020 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galatasaray SK - Wscox Smyrna 2020 0:0

74e minuut.
Damlacı geeft de bal voor. Kolbaşı rent richting de bal. Türkeroğlu is nu in balbezit. Kolbaşı onderschept slim de pass. Kolbaşı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sözeri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gürsoy de bal. Damlacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürsoy schiet op doel. İlalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gürsoy rent richting de bal. Gürsoy haalt uit met een fantastische trap. İlalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray SK 52%, Wscox Smyrna 2020 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galatasaray SK - Wscox Smyrna 2020 0:0