Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KARAHİSAR FC SAHİL GÜVENLİK
4231 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
32.9 gemiddelde waardering 32.8
matig Schieten goed
matig Passen goed
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Daar is Kekseler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kekseler speelt de bal door. Kermesoğlu rent richting de bal. Grube verovert de bal door een tackle van achteren. Grube schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Girbu de bal. Girbu geeft de bal voor. Daar is Buğdaycıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulolmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulolmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Scieur met een sublieme pass. Daar is Sandık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eron rent richting de bal. Sandık onderschept slim de pass. Sandık haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Ortaklar geeft een hoge lob. Grube probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gonera kopt de bal weg. Grube rent richting de bal. Grube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - SAHİL GÜVENLİK 0:1

38e minuut.
Klungelig pakt Girbu de bal. Gonera rent richting de bal. Gonera passt de bal in één keer door. Sandık rent richting de bal. Sandık haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kekseler onderschept slim de pass. Scieur verovert de bal door een tackle van achteren. Scieur geeft een hoge lob. Sandık is nu in balbezit. Sandık draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grube is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - SAHİL GÜVENLİK 0:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alperensoy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARAHİSAR FC 65%, SAHİL GÜVENLİK 35%.
KARAHİSAR FC - SAHİL GÜVENLİK 0:2

46e minuut.
Demirel komt het veld opgelopen. Fiordaliso komt het veld opgelopen. Maurstad komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Scieur is nu in balbezit. Scieur geeft een lange en hoge pass. Grube kopt de bal weg. Daar is Sandık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandık geeft een lange en hoge pass. Ntaispaggos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - SAHİL GÜVENLİK 0:3

52e minuut.
Inworp. Alperensoy met de inworp. Ortaklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube onderschept slim de pass. Grube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - SAHİL GÜVENLİK 0:4

53e minuut.
Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Scieur geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fiordaliso de bal. Grube is nu in balbezit. Grube draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Brudzisz geeft de bal voor. Klungelig pakt Kekseler de bal. Scieur probeert naar een medespeler te passen. Sandık heeft problemen om de bal te vangen. Sandık haalt uit met een fantastische trap. Ntaispaggos bokst de bal weg.

69e minuut.
Doeltrap. Berken komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Demli geeft een hoge lob. Girbu heeft problemen om de bal te vangen. Scieur kopt de bal weg. Demirel rent richting de bal. Demirel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Scieur onderschept slim de pass. Scieur geeft een hoge lob. Sandık kopt de bal weg. Grube is nu in balbezit. Grube draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARAHİSAR FC 62%, SAHİL GÜVENLİK 38%.
KARAHİSAR FC - SAHİL GÜVENLİK 0:4