Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wscox Smyrna 2020 ATATÜRK
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 33.3
slecht Schieten solide
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Kotlarski kopt de bal weg. Daar is Fistanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scalfari rent richting de bal. Churov rent richting de bal. Churov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Türkinan is nu in balbezit. Łukaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łukaszewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scalfari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scalfari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Rażniewski is nu in balbezit. Rażniewski geeft de bal voor. Łukaszewski kopt de bal weg. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalfari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kotlarski rent richting de bal. Kotlarski passt de bal zonder na te denken. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov passt de bal in één keer door. Scalfari is nu in balbezit. Scalfari haalt uit met een fantastische trap. Tırpan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - ATATÜRK 0:1

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tırpan trapt de bal weg. Kotlarski kopt de bal weg. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalfari haalt uit met een fantastische trap. Tırpan bokst de bal weg. Guerriera is nu in balbezit. Guerriera draait met de bal, schiet en ... Tırpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - ATATÜRK 0:2

23e minuut.
Guerriera geeft de bal voor. Gümüşel heeft problemen om de bal te vangen. Churov is nu in balbezit. Churov schiet op doel. Tırpan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - ATATÜRK 0:3

27e minuut.
Türkeroğlu passt de bal met de wreef. Kotlarski is nu in balbezit. Kotlarski passt de bal in één keer door. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalfari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tırpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - ATATÜRK 0:4

29e minuut.
Rażniewski onderschept slim de pass. Rażniewski met een sublieme pass. Scalfari is nu in balbezit. Klungelig pakt Scalfari de bal. Scalfari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - ATATÜRK 0:5

34e minuut.
Scalfari verovert de bal door een tackle van achteren. Sepetçioğlu is nu in balbezit. Scalfari verovert de bal door een tackle van achteren. Scalfari schiet op doel. Tırpan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - ATATÜRK 0:6

36e minuut.
Łukaszewski passt de bal met de wreef. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalfari passt de bal zonder na te denken. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tırpan bokst de bal weg.

38e minuut.
Tırpan trapt de bal weg van het doel. Rażniewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Türkeroğlu de bal. Churov is nu in balbezit. Churov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rażniewski is nu in balbezit. Guerriera bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerriera probeert naar een medespeler te passen. Churov rent richting de bal. Churov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Churov probeert de bal aan de voet te houden. Rażniewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fistanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Churov is nu in balbezit. Churov haalt uit met een fantastische trap. Tırpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Kotlarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarski speelt de bal door. Scalfari probeert de bal aan de voet te houden. Churov is nu in balbezit. Churov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wscox Smyrna 2020 87%, ATATÜRK 13%.
Wscox Smyrna 2020 - ATATÜRK 0:6

55e minuut.
Ochetan kopt de bal weg. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski passt de bal in één keer door. Scalfari rent richting de bal. Scalfari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalfari passt de bal zonder na te denken. Daar is Sepetçioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scalfari rent richting de bal. Scalfari schiet op doel. Tırpan bokst de bal weg.

62e minuut.
Guerriera is nu in balbezit. Guerriera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sepetçioğlu de bal. Churov rent richting de bal. Churov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Gümüşel onderschept slim de pass. Gümüşel geeft een lange en hoge pass. Ochetan kopt de bal weg. Scalfari heeft problemen om de bal te vangen. Scalfari draait met de bal, schiet en ... Tırpan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - ATATÜRK 0:7

81e minuut.
Łukaszewski rent richting de bal. Klungelig pakt Łukaszewski de bal. Łukaszewski met een sublieme pass. Churov rent richting de bal. Churov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Guerriera met een sublieme pass. Klungelig pakt Rażniewski de bal. Rażniewski geeft een lange en hoge pass. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ağacak heeft problemen om de bal te vangen. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski probeert naar een medespeler te passen. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wscox Smyrna 2020 72%, ATATÜRK 28%.
Wscox Smyrna 2020 - ATATÜRK 0:7