Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAHİL GÜVENLİK Ronya
433 Tactiek Saruhan
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 39.5
solid Schieten solid
good Passen average
good Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Sandık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Chadli zijn tegenspeler op de grond. Sandık is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scieur zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grube maakt een snoekduik en kopt de bal. Gschwobat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Pádár onderschept slim de pass. Pádár geeft een hoge lob. Sandık kopt de bal weg. Grube is nu in balbezit. Grube haalt uit met een fantastische trap. Gschwobat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Scieur geeft een hoge lob. Grube probeert de bal met de borst te controleren. Magro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grube is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scieur komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Magro neemt vlug de vrije trap. Inworp. Gonera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandık rent richting de bal. Sandık geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Scieur onderschept slim de pass. Scieur geeft de bal voor. Daar is Kucab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Saygıner onderschept slim de pass. Saygıner geeft de bal voor. Sandık kopt de bal weg. Grube rent richting de bal. Grube haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Pádár heeft problemen om de bal te vangen. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Blanský is nu in balbezit. Blanský haalt uit met een fantastische trap. Gelter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Ronya 0:1

40e minuut.
Chadli rent richting de bal. Sandık verovert de bal door een tackle van achteren. Sandık passt de bal met de wreef. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sandık passt de bal zonder na te denken. Kucab controleert de bal met de borst. Adışen is nu in balbezit. Adışen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAHİL GÜVENLİK - Ronya 1:1

45e minuut.
Grube controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Alperensoy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAHİL GÜVENLİK 30%, Ronya 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAHİL GÜVENLİK - Ronya 1:1

50e minuut.
Grube passt de bal met de wreef. Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandık passt de bal met de wreef. Adışen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Blanský kan de bal niet met de borst controleren. Scieur geeft een hoge lob. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandık verovert de bal door een tackle van achteren. Sandık schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandık passt de bal zonder na te denken. Adışen rent richting de bal. Adışen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Ronya 2:1

63e minuut.
Gonera probeert naar een medespeler te passen. Coşkun is nu in balbezit. Coşkun geeft een lange en hoge pass. Wagemakers is nu in balbezit. Wagemakers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Demli geeft de bal voor. Sandık met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kucab de bal onder controle te krijgen. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Scieur met een sublieme pass. Adışen is nu in balbezit. Adışen passt de bal zonder na te denken. Grube rent richting de bal. Grube schiet op doel. Gschwobat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Sandık onderschept slim de pass. Sandık speelt de bal door. Adışen heeft problemen om de bal te vangen. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Adışen rent richting de bal. Adışen speelt de bal door. Klungelig pakt Grube de bal. Grube schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Ronya 3:1

89e minuut.
Scieur geeft een lange en hoge pass. Daar is Kucab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adışen is nu in balbezit. Adışen draait met de bal, schiet en ... Kucab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gonera heeft problemen om de bal te vangen. Sandık is nu in balbezit. Sandık geeft een lange en hoge pass. Adışen is nu in balbezit. Adışen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Ronya 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAHİL GÜVENLİK 29%, Ronya 71%.
SAHİL GÜVENLİK - Ronya 4:1