Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Görkemli Fc KARAHİSAR FC
Normal Tactiek 4231
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 33
excellent Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen poor


4e minuut.
Negrão speelt de bal door. Klungelig pakt Roztočil de bal. Claveri rent richting de bal. Roztočil onderschept slim de pass. Roztočil haalt uit met een fantastische trap. Ntaispaggos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Popa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Negrão met de inworp. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil geeft de bal voor. Ntaispaggos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hunter rent richting de bal. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - KARAHİSAR FC 1:0

10e minuut.
Roztočil rent richting de bal. Eron verovert de bal door een tackle van achteren. Eron speelt de bal door. Uzlu rent richting de bal. Uzlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sütlaççı is nu in balbezit. Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Hunter passt de bal met de wreef. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão met een sublieme pass. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter haalt uit met een fantastische trap. Ntaispaggos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - KARAHİSAR FC 2:0

31e minuut.
Claveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão onderschept slim de pass. Negrão passt de bal in één keer door. Roztočil rent richting de bal. Roztočil geeft een hoge lob. Ntaispaggos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Uzlu rent richting de bal. Roztočil verovert de bal door een tackle van achteren. Roztočil speelt de bal door. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - KARAHİSAR FC 3:0

39e minuut.
Huequen onderschept slim de pass. Huequen geeft de bal voor. Ingorov kopt de bal weg. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ntaispaggos trapt de bal weg van het doel. Hoàng Sĩ bereikt de bal nog maar net als eerste. Huequen maakt een afschuwelijke overtreding. Huequen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Görkemli Fc 40%, KARAHİSAR FC 60%.
Görkemli Fc - KARAHİSAR FC 3:0

46e minuut.
Maurstad komt het veld opgelopen. Fiordaliso komt het veld opgelopen. Demirel komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Hoàng Sĩ geeft een hoge lob. Brudzisz rent richting de bal. Brudzisz geeft een lange en hoge pass. Maurstad is nu in balbezit. Maurstad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - KARAHİSAR FC 3:1

53e minuut.
Ntaispaggos met een harde bal richting middenveld. Podbrożny bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron begaat een overtreding. Eron krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Hunter rent richting de bal. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ortaklar geeft een hoge lob. Brudzisz geeft de bal voor. Hunter kan de bal niet met de borst controleren. Roztočil rent richting de bal. Roztočil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Demirel is nu in balbezit. Negrão onderschept slim de pass. Negrão passt de bal met de wreef. Hunter rent richting de bal. Hunter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Brudzisz geeft een hoge lob. Kekseler kopt de bal weg. Mihalecz geeft een lange en hoge pass. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Podbrożny geeft een lange en hoge pass. Ingorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov passt de bal zonder na te denken. Roztočil rent richting de bal. Roztočil haalt uit met een fantastische trap. Ntaispaggos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - KARAHİSAR FC 4:1

79e minuut.
Girbu met een snelle inworp. Kekseler rent richting de bal. Kekseler passt de bal in één keer door. Eron rent richting de bal. Eron haalt uit met een fantastische trap. Mitar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - KARAHİSAR FC 4:2

82e minuut.
Brudzisz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roztočil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podbrożny heeft problemen om de bal te vangen. Podbrożny geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Podbrożny onderschept slim de pass. Podbrożny speelt de bal door. Roztočil rent richting de bal. Hunter rent richting de bal. Hunter haalt uit met een fantastische trap. Ntaispaggos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Görkemli Fc 34%, KARAHİSAR FC 66%.
Görkemli Fc - KARAHİSAR FC 4:2