Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KARAHİSAR FC Görkemli Fc
4231 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 43.4
adequate Schieten very good
average Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Huequen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huequen met een sublieme pass. Kekseler is nu in balbezit. Kekseler schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kawa de bal onder controle te krijgen. Lolov bokst de bal weg.

9e minuut.
Caponio probeert naar een medespeler te passen. Wałaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałaszek speelt de bal door. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter haalt uit met een fantastische trap. Ntaispaggos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Sütlaççı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wałaszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Görkemli Fc 0:1

15e minuut.
Uzlu probeert naar een medespeler te passen. Kekseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gülkemer krijgt een gele kaart. Kekseler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uzlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kulolmaz kopt de bal weg. Eron geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Claveri geeft de bal voor. Kekseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ingorov krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Eron passt de bal in één keer door. Kawa rent richting de bal. Kulolmaz onderschept slim de pass. Kulolmaz schiet op doel. Lolov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Claveri verovert de bal door een tackle van achteren. Ingorov verovert de bal door een tackle van achteren. Ingorov speelt de bal door. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Shogun rent richting de bal. Shogun passt de bal met de wreef. Hunter rent richting de bal. Hunter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Görkemli Fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARAHİSAR FC 53%, Görkemli Fc 47%.
KARAHİSAR FC - Görkemli Fc 0:2

46e minuut.
Demirel komt het veld opgelopen. Maurstad komt het veld opgelopen. Fiordaliso komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Girbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Girbu geeft de bal voor. Caponio is nu in balbezit. Maurstad verovert de bal door een tackle van achteren. Maurstad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Caponio speelt de bal door. Shogun rent richting de bal. Shogun probeert naar een medespeler te passen. Hunter rent richting de bal. Hunter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Negrão rent richting de bal. Negrão passt de bal zonder na te denken. Wałaszek speelt de bal door. Hunter is nu in balbezit. Hunter draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ntaispaggos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Klungelig pakt Hunter de bal. Gülkemer rent richting de bal. Gülkemer speelt de bal door. Hunter is nu in balbezit. Hunter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Shogun passt de bal met de wreef. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudzisz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brudzisz krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Gülkemer is nu in balbezit. Gülkemer passt de bal zonder na te denken. Demirel rent richting de bal. Wałaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Wałaszek geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ortaklar kan de bal niet met de borst controleren. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter haalt uit met een fantastische trap. Ntaispaggos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Görkemli Fc 0:3

83e minuut.
Caponio passt de bal zonder na te denken. Brudzisz rent richting de bal. Shogun begaat een overtreding. Brudzisz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Brudzisz kan niet meer verder spelen.

85e minuut.
Simons speelt de bal door. Shogun is nu in balbezit. Shogun passt de bal met de wreef. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Caponio de bal. Huequen is nu in balbezit. Huequen passt de bal zonder na te denken. Maurstad is nu in balbezit. Maurstad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARAHİSAR FC 57%, Görkemli Fc 43%.
KARAHİSAR FC - Görkemli Fc 0:3