Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DeathLife Wscox Smyrna 2020
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Özeller geeft de bal voor. Akdaş probeert de bal aan de voet te houden. Özdem met een sublieme pass. Gürsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ağacak is nu in balbezit. Bolkar is nu in balbezit. Bolkar passt de bal zonder na te denken. Gürsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bolkar rent richting de bal. Fistanlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolkar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özeller zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beştaş krijgt zijn hoofd ertegen. Gümüşel heeft problemen om de bal te vangen. Tırpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Wscox Smyrna 2020 1:0

27e minuut.
Şamlı verovert de bal door een tackle van achteren. Ağacak verovert de bal door een tackle van achteren. Ağacak probeert naar een medespeler te passen. Öztuncer bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztuncer geeft de bal voor. Köybaşı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tepsici probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Berkiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztuncer bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztuncer passt de bal met de wreef. Gürsoy is nu in balbezit. Gürsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Horozcu is nu in balbezit. Horozcu passt de bal zonder na te denken. Bolkar probeert naar een medespeler te passen. Beştaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Wscox Smyrna 2020 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeathLife 44%, Wscox Smyrna 2020 56%.
DeathLife - Wscox Smyrna 2020 2:0

47e minuut.
Özeller speelt de bal door. Akdaş is nu in balbezit. Akdaş speelt de bal door. Beştaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Koç geeft een lange en hoge pass. Beştaş rent richting de bal. Türkinan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Türkinan krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Özdem verovert de bal door een tackle van achteren. Özdem passt de bal met de wreef. Gürsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağacak is nu in balbezit. Ağacak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Özdem is nu in balbezit. Özdem geeft een lange en hoge pass. Seldeviren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gürsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç verovert de bal door een tackle van achteren. Koç met een sublieme pass. Gürsoy is nu in balbezit. Gürsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Wscox Smyrna 2020 2:1

81e minuut.
Koç geeft een lange en hoge pass. Inworp. Özdem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağacak is nu in balbezit. Ağacak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeathLife 40%, Wscox Smyrna 2020 60%.
DeathLife - Wscox Smyrna 2020 2:1