Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATATÜRK Galatasaray SK
Normal Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 17.8
good Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Churov rent richting de bal. Churov passt de bal zonder na te denken. Scalfari rent richting de bal. Scalfari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRK - Galatasaray SK 1:0

4e minuut.
Daar is Yiğitsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scalfari rent richting de bal. Köylü bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalfari onderschept slim de pass. Scalfari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kobalak trapt de bal weg. Köylü kopt de bal weg. Rażniewski speelt de bal door. Churov probeert de bal met de borst te controleren. Churov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRK - Galatasaray SK 2:0

12e minuut.
Inworp. Kuzu met een snelle inworp. Keçeciler heeft problemen om de bal te vangen. Scalfari rent richting de bal. Scalfari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Scalfari is nu in balbezit. Keçeciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalfari onderschept slim de pass. Churov rent richting de bal. Churov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. İlalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Łukaszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalfari met een sublieme pass. Guerriera rent richting de bal. Guerriera passt de bal met de wreef. İlalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Köylü kopt de bal weg. Kotlarski heeft problemen om de bal te vangen. Kotlarski met een sublieme pass. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov haalt uit met een fantastische trap. İlalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Scalfari verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitsoy maakt een afschuwelijke overtreding. Scalfari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rażniewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Churov rent richting de bal. Churov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRK - Galatasaray SK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRK 19%, Galatasaray SK 81%.
ATATÜRK - Galatasaray SK 3:0

47e minuut.
Salej verovert de bal door een tackle van achteren. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalfari passt de bal in één keer door. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Churov rent richting de bal. Churov passt de bal met de wreef. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalfari haalt uit met een fantastische trap. İlalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRK - Galatasaray SK 4:0

50e minuut.
Tabanca heeft problemen om de bal te vangen. Scalfari onderschept slim de pass. Churov rent richting de bal. Churov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Akubardia geeft een hoge lob. Daar is Churov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov verovert de bal door een tackle van achteren. Churov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Rażniewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akubardia probeert naar een medespeler te passen. Scalfari probeert naar een medespeler te passen. Łukaszewski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. İlalan trapt de bal weg van het doel. Guerriera kopt de bal weg. Scalfari is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Łukaszewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Köylü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov is nu in balbezit. Churov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Scalfari is nu in balbezit. Scalfari speelt de bal door. Klungelig pakt Yiğitsoy de bal. Scalfari onderschept slim de pass. Scalfari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. İlalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRK - Galatasaray SK 5:0

75e minuut.
Rażniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rażniewski met een sublieme pass. Scalfari is nu in balbezit. Churov is nu in balbezit. Churov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Scalfari is nu in balbezit. Scalfari haalt uit met een fantastische trap. İlalan bokst de bal weg.

79e minuut.
Guerriera met een sublieme pass. Köylü rent richting de bal. Scalfari verovert de bal door een tackle van achteren. Churov rent richting de bal. Churov schiet op doel. İlalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kobalak speelt de bal door. Klungelig pakt İlalan de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Rażniewski de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acıkan. Rażniewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rażniewski met een snel genomen vrije trap. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov haalt uit met een fantastische trap. İlalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Köylü kopt de bal weg. Daar is Yiğitsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerriera speelt de bal door. Churov rent richting de bal. Churov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRK 22%, Galatasaray SK 78%.
ATATÜRK - Galatasaray SK 5:0