Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Üşengeç F.K ATATÜRK
Normal Tactiek aa
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.8 gemiddelde waardering 38.3
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Kurbağa heeft problemen om de bal te vangen. Ganske rent richting de bal. Lanna is nu in balbezit. Lanna haalt uit met een fantastische trap. Ateşoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lanna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wojtaszek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Justino passt de bal zonder na te denken. Ganske bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszek rent richting de bal. Wojtaszek haalt uit met een fantastische trap. Doğukan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Üşengeç F.K - ATATÜRK 0:1

8e minuut.
Ganske passt de bal zonder na te denken. Lanna is nu in balbezit. Ateşoğlu onderschept slim de pass. Wojtaszek is nu in balbezit. Wojtaszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ganske is nu in balbezit. Ganske probeert naar een medespeler te passen. Lanna rent richting de bal. Lanna draait met de bal, schiet en ... Doğukan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Üşengeç F.K - ATATÜRK 0:2

13e minuut.
Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Gümüşdağ de bal onder controle te krijgen. Lanna rent richting de bal. Lanna draait met de bal, schiet en ... Doğukan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Osmanoğlu is nu in balbezit. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan passt de bal zonder na te denken. Lanna is nu in balbezit. Lanna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Akubardia passt de bal met de wreef. Justino is nu in balbezit. Göksoy is nu in balbezit. Justino onderschept slim de pass. Justino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Üşengeç F.K - ATATÜRK 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Üşengeç F.K 65%, ATATÜRK 35%.
Üşengeç F.K - ATATÜRK 0:3

51e minuut.
Ateşoğlu kopt de bal weg. Kurbağa heeft problemen om de bal te vangen. Justino rent richting de bal. Daar is Justino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Kurbağa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurbağa geeft een hoge lob. Ganske met een sublieme pass. Wojtaszek is nu in balbezit. Wojtaszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Osmanoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Ganske is nu in balbezit. Ganske speelt de bal door. Klungelig pakt Lanna de bal. Lanna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Üşengeç F.K - ATATÜRK 0:4

64e minuut.
Köymen rent richting de bal. Akubardia verovert de bal door een tackle van achteren. Akubardia passt de bal zonder na te denken. Justino is nu in balbezit. Justino draait met de bal, schiet en ... Doğukan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Justino met een snelle inworp. Daar is Wojtaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtaszek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lanna de bal. Lanna schiet op doel. Doğukan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Üşengeç F.K - ATATÜRK 0:5

67e minuut.
Churov geeft de bal voor. Ganske kopt de bal weg. Lanna rent richting de bal. Wojtaszek is nu in balbezit. Wojtaszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Değirmenci is nu in balbezit. Churov onderschept slim de pass. Churov speelt de bal door. Klungelig pakt Wojtaszek de bal. Wojtaszek draait met de bal, schiet en ... Doğukan bokst de bal weg. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna schiet op doel. Doğukan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Justino neemt de hoekschop. Lanna rent richting de bal. Lanna passt de bal zonder na te denken. Wojtaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Yedier is nu in balbezit. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbağa rent richting de bal. Justino verovert de bal door een tackle van achteren. Justino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Değirmenci met de inworp. Daar is Gümüşdağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna schiet op doel. Doğukan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Daar is Yedier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justino rent richting de bal. Kurbağa bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino rent richting de bal. Justino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Üşengeç F.K - ATATÜRK 0:6

90e minuut.
Churov verovert de bal door een tackle van achteren. Churov geeft een lange en hoge pass. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Üşengeç F.K - ATATÜRK 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Üşengeç F.K 75%, ATATÜRK 25%.
Üşengeç F.K - ATATÜRK 0:7