Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATATÜRK Görkemli Fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 45.5
redelijk Schieten uitstekend
slecht Passen goed
matig Verdedigen matig


11e minuut.
Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej onderschept slim de pass. Roztočil onderschept slim de pass. Roztočil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRK - Görkemli Fc 0:1

19e minuut.
Hunter kopt de bal weg. Kotlarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarski passt de bal met de wreef. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov schiet op doel. Mitar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ATATÜRK - Görkemli Fc 1:1

21e minuut.
Podbrożny is nu in balbezit. Podbrożny passt de bal zonder na te denken. Roztočil rent richting de bal. Roztočil draait met de bal, schiet en ... Salej probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Negrão kopt de bal weg. Salej probeert de bal met de borst te controleren. Roztočil onderschept slim de pass. Roztočil schiet op doel. Dong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ingorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov probeert naar een medespeler te passen. Hunter is nu in balbezit. Hunter schiet op doel. Dong probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ochetan passt de bal in één keer door. Ingorov probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ochetan de bal onder controle te krijgen. Hunter rent richting de bal. Hunter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Akubardia verovert de bal door een tackle van achteren. Guerriera bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerriera passt de bal zonder na te denken. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Podbrożny de bal. Scalfari is nu in balbezit. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalfari rent richting de bal. Scalfari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ingorov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roztočil de bal. Roztočil passt de bal zonder na te denken. Hunter rent richting de bal. Hunter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Negrão geeft een lange en hoge pass. Kotlarski speelt de bal door. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov onderschept slim de pass. Ingorov probeert naar een medespeler te passen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão geeft een lange en hoge pass. Akubardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRK 62%, Görkemli Fc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATATÜRK - Görkemli Fc 1:1

47e minuut.
Roztočil haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Salej de bal onder controle te krijgen. Hunter is nu in balbezit. Hunter haalt uit met een fantastische trap. Dong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRK - Görkemli Fc 1:2

50e minuut.
Rażniewski passt de bal met de wreef. Ingorov rent richting de bal. Ingorov probeert naar een medespeler te passen. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rażniewski probeert de bal aan de voet te houden. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil passt de bal met de wreef. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter haalt uit met een fantastische trap. Dong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Kotlarski speelt de bal door. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov is nu in balbezit. Scalfari is nu in balbezit. Scalfari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Roztočil probeert de bal aan de voet te houden. Podbrożny is nu in balbezit. Podbrożny passt de bal in één keer door. Hunter is nu in balbezit. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rażniewski met een sublieme pass. Józefiak geeft een lange en hoge pass. Roztočil kopt de bal weg. Hunter is nu in balbezit. Hunter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Podbrożny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbrożny passt de bal zonder na te denken. Hunter is nu in balbezit. Hunter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRK - Görkemli Fc 1:3

85e minuut.
Negrão is nu in balbezit. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão verovert de bal door een tackle van achteren. Negrão geeft de bal voor. Hunter maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRK - Görkemli Fc 1:4

87e minuut.
Akubardia geeft de bal voor. Inworp. Podbrożny met de inworp. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRK 64%, Görkemli Fc 36%.
ATATÜRK - Görkemli Fc 1:4