Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Görkemli Fc ATATÜRK
Normal Tactiek aa
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 44.5
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen matig
redelijk Verdedigen solide


11e minuut.
Roztočil probeert naar een medespeler te passen. Wojtaszek heeft problemen om de bal te vangen. Ingorov is nu in balbezit. Wojtaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtaszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hunter rent richting de bal. Akubardia rent richting de bal. Roztočil verovert de bal door een tackle van achteren. Hunter rent richting de bal. Hunter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão passt de bal in één keer door. Ingorov met een sublieme pass. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil schiet op doel. Molletones probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtaszek is nu in balbezit. Wojtaszek draait met de bal, schiet en ... Mitar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - ATATÜRK 0:1

25e minuut.
Churov passt de bal zonder na te denken. Wojtaszek rent richting de bal. Wojtaszek probeert naar een medespeler te passen. Lanna rent richting de bal. Lanna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Hunter passt de bal met de wreef. Negrão is nu in balbezit. Negrão probeert naar een medespeler te passen. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Podbrożny passt de bal in één keer door. Popa rent richting de bal. Popa passt de bal zonder na te denken. Roztočil rent richting de bal. Roztočil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Churov passt de bal zonder na te denken. Lanna probeert de bal aan de voet te houden. Podbrożny bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna onderschept slim de pass. Lanna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bolimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bolimowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Józefiak de bal. Wojtaszek is nu in balbezit. Wojtaszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Görkemli Fc 42%, ATATÜRK 58%.
Görkemli Fc - ATATÜRK 0:1

47e minuut.
Akubardia met een snelle inworp. Podbrożny is nu in balbezit. Podbrożny passt de bal met de wreef. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter schiet op doel. Molletones verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bolimowski de bal. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil schiet op doel. Molletones bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Görkemli Fc - ATATÜRK 1:1

49e minuut.
Popa passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akubardia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hunter is nu in balbezit. Hunter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roztočil rent richting de bal. Roztočil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - ATATÜRK 2:1

52e minuut.
Akubardia geeft een hoge lob. Inworp. Popa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roztočil heeft problemen om de bal te vangen. Roztočil schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ganske bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov onderschept slim de pass. Ingorov met een sublieme pass. Roztočil rent richting de bal. Roztočil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Roztočil de bal. Roztočil speelt de bal door. Bolimowski is nu in balbezit. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bolimowski trapt de bal weg van het doel. Banciu kopt de bal weg. Daar is Hoàng Sĩ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtaszek is nu in balbezit. Wojtaszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Negrão speelt de bal door. Rossi heeft problemen om de bal te vangen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter draait met de bal, schiet en ... Molletones werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - ATATÜRK 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Görkemli Fc 32%, ATATÜRK 68%.
Görkemli Fc - ATATÜRK 3:1