Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DeathLife SAHİL GÜVENLİK
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 35.8
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


10e minuut.
Gonera is nu in balbezit. Gonera geeft een lange en hoge pass. Tepsici heeft problemen om de bal te vangen. Sandık is nu in balbezit. Sandık schiet op doel. Köybaşı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Inworp. İzmirli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adışen heeft problemen om de bal te vangen. Adışen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - SAHİL GÜVENLİK 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şamlı is nu in balbezit. Grube verovert de bal door een tackle van achteren. Grube haalt uit met een fantastische trap. Köybaşı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Şamlı rent richting de bal. Sandık onderschept slim de pass. Sandık geeft de bal voor. Klungelig pakt Grube de bal. Grube haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Adışen passt de bal met de wreef. Özeller heeft problemen om de bal te vangen. Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Scieur geeft een lange en hoge pass. Grube krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - SAHİL GÜVENLİK 0:2

30e minuut.
Scieur verovert de bal door een tackle van achteren. Scieur met een sublieme pass. Grube heeft problemen om de bal te vangen. Grube draait met de bal, schiet en ... Köybaşı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - SAHİL GÜVENLİK 0:3

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Köybaşı niet meer kan verder spelen. Yiğittürk komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Gonera geeft de bal voor. Seldeviren is nu in balbezit. Grube verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Grube, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grube schiet op doel. Yiğittürk bokst de bal weg.

42e minuut.
Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışen onderschept slim de pass. Adışen met een sublieme pass. Grube rent richting de bal. Grube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - SAHİL GÜVENLİK 0:4

43e minuut.
Sandık is nu in balbezit. Sandık passt de bal in één keer door. Grube is nu in balbezit. Grube schiet op doel. Yiğittürk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - SAHİL GÜVENLİK 0:5

43e minuut.
Beştaş met een sublieme pass. Bolkar heeft problemen om de bal te vangen. Grube verovert de bal door een tackle van achteren. Grube draait met de bal, schiet en ... Yiğittürk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sandık is nu in balbezit. Sandık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - SAHİL GÜVENLİK 0:6

45e minuut.
Alperensoy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeathLife 76%, SAHİL GÜVENLİK 24%.
DeathLife - SAHİL GÜVENLİK 0:6

49e minuut.
Özeller rent richting de bal. Adışen onderschept slim de pass. Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube rent richting de bal. Grube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - SAHİL GÜVENLİK 0:7

53e minuut.
Gonera verovert de bal door een tackle van achteren. Gonera speelt de bal door. Sandık rent richting de bal. Sandık passt de bal zonder na te denken. Scieur geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gonera geeft een hoge lob. Grube kopt de bal weg. Adışen rent richting de bal. Adışen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - SAHİL GÜVENLİK 0:8

68e minuut.
Scieur rent richting de bal. Scieur met een sublieme pass. Adışen rent richting de bal. Adışen draait met de bal, schiet en ... Yiğittürk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - SAHİL GÜVENLİK 0:9

88e minuut.
Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandık passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Koç de bal. Grube rent richting de bal. Grube schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Gonera de bal. Gonera geeft de bal voor. Adışen kopt de bal weg. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeathLife 73%, SAHİL GÜVENLİK 27%.
DeathLife - SAHİL GÜVENLİK 0:9