Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAHİL GÜVENLİK Fenerbahçe A.Ş.
433 Tactiek 433
48% Balbezit 52%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 26.4
solide Schieten matig
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


7e minuut.
Tazegül bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmut verovert de bal door een tackle van achteren. Talmut geeft een lange en hoge pass. Grube is nu in balbezit. Grube draait met de bal, schiet en ... Uzan bokst de bal weg.

10e minuut.
Scieur passt de bal zonder na te denken. Adışen is nu in balbezit. Adışen geeft een lange en hoge pass. Sandık is nu in balbezit. Sandık draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandık rent richting de bal. Grube is nu in balbezit. Grube haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
İzmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. İzmirli geeft de bal voor. Adışen kopt de bal weg. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karael is nu in balbezit. Sandık onderschept slim de pass. Sandık draait met de bal, schiet en ... Uzan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Scieur met een sublieme pass. Klungelig pakt Adışen de bal. Göksal maakt een afschuwelijke overtreding. Göksal krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Sesken passt de bal in één keer door. Daar is Tazegül, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tazegül met een sublieme pass. Kalkancı is nu in balbezit. Kalkancı geeft een hoge lob. Bükey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Adışen passt de bal in één keer door. Daar is Fırıncı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube draait met de bal, schiet en ... Uzan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Fenerbahçe A.Ş. 1:0

33e minuut.
Talmut is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tazegül. Talmut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scieur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grube krijgt zijn hoofd ertegen. Uzan bokst de bal weg. Grube rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Staszewski is nu in balbezit. Gelter onderschept slim de pass. Gelter passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grube de bal. Grube schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Fenerbahçe A.Ş. 2:0

41e minuut.
Gelter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandık geeft de bal voor. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Fenerbahçe A.Ş. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAHİL GÜVENLİK 36%, Fenerbahçe A.Ş. 64%.
SAHİL GÜVENLİK - Fenerbahçe A.Ş. 3:0

50e minuut.
Adışen is nu in balbezit. Adışen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Karael de bal. Sandık is nu in balbezit. Sandık draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Yumurtacı geeft een hoge lob. Sandık kopt de bal weg. Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandık schiet op doel. Uzan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Fenerbahçe A.Ş. 4:0

58e minuut.
Scieur onderschept slim de pass. Scieur met een sublieme pass. Adışen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışen draait met de bal, schiet en ... Fırıncı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uzan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Tokgöz geeft een hoge lob. Talmut geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Karael de bal onder controle te krijgen. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Fenerbahçe A.Ş. 5:0

60e minuut.
Matłaszek speelt de bal door. Daar is Varna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grube verovert de bal door een tackle van achteren. Grube draait met de bal, schiet en ... Uzan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fırıncı met een sublieme pass. Sandık is nu in balbezit. Sandık draait met de bal, schiet en ... Grube probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Pádár kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Göksal de bal onder controle te krijgen. Scieur verovert de bal door een tackle van achteren. Adışen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışen geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talmut met een snelle inworp. Göksal is nu in balbezit. Adışen verovert de bal door een tackle van achteren. Adışen passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Grube is nu in balbezit. Grube schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Fenerbahçe A.Ş. 6:0

72e minuut.
Karael geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandık met een snelle inworp. Grube is nu in balbezit. Grube draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Fenerbahçe A.Ş. 7:0

81e minuut.
Gelter kopt de bal weg. Daar is Tokgöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Scieur geeft een lange en hoge pass. Grube maakt een snoekduik en kopt de bal. Uzan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Fenerbahçe A.Ş. 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAHİL GÜVENLİK 18%, Fenerbahçe A.Ş. 82%.
SAHİL GÜVENLİK - Fenerbahçe A.Ş. 8:0