Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wscox Smyrna 2020 Ronya
Normal Tactiek Saruhan
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 38.3
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Jakobia rent richting de bal. Jakobia met een sublieme pass. Chadli rent richting de bal. Chadli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gümüşel de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Blanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanský met een sublieme pass. Chadli rent richting de bal. Chadli schiet op doel. Sepetçioğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - Ronya 0:1

17e minuut.
Tırpan speelt de bal door. Jakobia kopt de bal weg. Daar is Chadli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanský rent richting de bal. Blanský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Granda geeft een hoge lob. Blanský speelt de bal door. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli draait met de bal, schiet en ... Tırpan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - Ronya 0:2

28e minuut.
Türkinan passt de bal met de wreef. Ağacak rent richting de bal. Ağacak speelt de bal door. Gürsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürsoy schiet op doel. Paal! Gschwobat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Tırpan geeft de bal voor. Inworp. Ortéga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanský is nu in balbezit. Blanský geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Tırpan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Blanský haalt uit met een fantastische trap. Ortéga bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ortéga neemt de hoekschop. Wagemakers maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Blanský rent richting de bal. Blanský met een sublieme pass. Gümüşel is nu in balbezit. Chadli onderschept slim de pass. Chadli draait met de bal, schiet en ... Tırpan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - Ronya 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wscox Smyrna 2020 67%, Ronya 33%.
Wscox Smyrna 2020 - Ronya 0:3

48e minuut.
Jakobia passt de bal in één keer door. Chadli rent richting de bal. Gümüşel is nu in balbezit. Chadli is nu in balbezit. Chadli haalt uit met een fantastische trap. Tırpan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Chadli is nu in balbezit. Blanský rent richting de bal. Sepetçioğlu is nu in balbezit. Chadli is nu in balbezit. Chadli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ortéga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortéga geeft een lange en hoge pass. Sözeri kan de bal niet met de borst controleren. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - Ronya 0:4

79e minuut.
Daar is Chadli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkinan rent richting de bal. Chadli onderschept slim de pass. Chadli haalt uit met een fantastische trap. Tırpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wscox Smyrna 2020 71%, Ronya 29%.
Wscox Smyrna 2020 - Ronya 0:4