Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray SK KARAHİSAR FC
Normal Tactiek 4231
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 30.1
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Tabanca speelt de bal door. Girbu rent richting de bal. Girbu passt de bal met de wreef. Kulolmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulolmaz draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Huequen met een sublieme pass. Eron probeert naar een medespeler te passen. Huequen rent richting de bal. Kekseler heeft problemen om de bal te vangen. Kekseler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - KARAHİSAR FC 0:1

19e minuut.
Kekseler passt de bal zonder na te denken. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron geeft een hoge lob. Kulolmaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - KARAHİSAR FC 0:2

23e minuut.
Girbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Girbu geeft de bal voor. Klungelig pakt Arapoğlu de bal. Kulolmaz onderschept slim de pass. Kulolmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Eron kopt de bal weg. Keçeciler heeft problemen om de bal te vangen. Kekseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulolmaz is nu in balbezit. Kulolmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Girbu rent richting de bal. Kekseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekseler passt de bal in één keer door. Kulolmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulolmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kekseler is nu in balbezit. Kekseler probeert naar een medespeler te passen. Kulolmaz rent richting de bal. Kulolmaz draait met de bal, schiet en ... İlalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - KARAHİSAR FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray SK 79%, KARAHİSAR FC 21%.
Galatasaray SK - KARAHİSAR FC 0:3

46e minuut.
Maurstad komt het veld opgelopen. Fiordaliso komt het veld opgelopen. Demirel komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Damlacı geeft een hoge lob. Huequen rent richting de bal. Daar is Huequen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huequen draait met de bal, schiet en ... İlalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maurstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Maurstad is nu in balbezit. Kekseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurstad rent richting de bal. Maurstad haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Köylü de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kekseler passt de bal in één keer door. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu geeft een lange en hoge pass. Maurstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurstad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Girbu is nu in balbezit. Girbu met een sublieme pass. Kobalak rent richting de bal. Maurstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurstad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Huequen speelt de bal door. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maurstad de bal. Maurstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - KARAHİSAR FC 0:4

68e minuut.
Damlacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Girbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Girbu passt de bal in één keer door. Maurstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Eron rent richting de bal. Eron passt de bal zonder na te denken. Kobalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurstad verovert de bal door een tackle van achteren. Maurstad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Fiordaliso geeft een lange en hoge pass. Maurstad is nu in balbezit. Kekseler is nu in balbezit. Maurstad is nu in balbezit. Maurstad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray SK 73%, KARAHİSAR FC 27%.
Galatasaray SK - KARAHİSAR FC 0:4