Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KARAHİSAR FC Üşengeç F.K
4231 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 18.6
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Brudzisz kopt de bal weg. Daar is İlker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huequen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huequen draait met de bal, schiet en ... Doğukan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Üşengeç F.K 1:0

9e minuut.
Huequen heeft problemen om de bal te vangen. Kurbağa bereikt de bal nog maar net als eerste. Huequen verovert de bal door een tackle van achteren. Kulolmaz is nu in balbezit. Kulolmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Üşengeç F.K 2:0

16e minuut.
Kurbağa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekseler verovert de bal door een tackle van achteren. Kekseler geeft de bal voor. Kulolmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulolmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
İlker is nu in balbezit. Kulolmaz rent richting de bal. İlker rent richting de bal. Kulolmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kulolmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Uzlu geeft de bal voor. İlker speelt de bal door. Kulolmaz rent richting de bal. Kulolmaz schiet op doel. Ateşoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Üşengeç F.K 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARAHİSAR FC 28%, Üşengeç F.K 72%.
KARAHİSAR FC - Üşengeç F.K 3:0

46e minuut.
Demirel komt het veld opgelopen. Fiordaliso komt het veld opgelopen. Maurstad komt het veld opgelopen. Köymen met een sublieme pass. Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurstad rent richting de bal. Maurstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Üşengeç F.K 4:0

48e minuut.
Klungelig pakt Ateşoğlu de bal. Doğukan speelt de bal door. Eron kopt de bal weg. Daar is Maurstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maurstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Üşengeç F.K 5:0

52e minuut.
Huequen passt de bal zonder na te denken. Maurstad rent richting de bal. Klungelig pakt Maurstad de bal. Maurstad draait met de bal, schiet en ... Doğukan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Üşengeç F.K 6:0

59e minuut.
Kekseler rent richting de bal. Ateşoğlu rent richting de bal. Kekseler verovert de bal door een tackle van achteren. Maurstad is nu in balbezit. Maurstad draait met de bal, schiet en ... Doğukan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Huequen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huequen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Üşengeç F.K 7:0

61e minuut.
Osmanoğlu met een sublieme pass. Köymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maurstad zijn tegenspeler op de grond. Köymen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Brudzisz geeft de bal voor. Huequen is nu in balbezit. Huequen speelt de bal door. Maurstad is nu in balbezit. Maurstad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Üşengeç F.K 8:0

64e minuut.
İlker geeft de bal voor. Inworp. Brudzisz met een snelle inworp. Huequen rent richting de bal. Huequen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Eron geeft een hoge lob. Maurstad heeft problemen om de bal te vangen. İlker bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurstad verovert de bal door een tackle van achteren. Maurstad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Eron met een sublieme pass. Kekseler is nu in balbezit. Kekseler passt de bal met de wreef. Maurstad rent richting de bal. Maurstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Girbu rent richting de bal. Usta verovert de bal door een tackle van achteren. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARAHİSAR FC 33%, Üşengeç F.K 67%.
KARAHİSAR FC - Üşengeç F.K 8:0