Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAHİL GÜVENLİK ATATÜRK
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 35.7
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Guerriera met een sublieme pass. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışen verovert de bal door een tackle van achteren. Scieur geeft een lange en hoge pass. Grube maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu geeft een hoge lob. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandık onderschept slim de pass. Sandık draait met de bal, schiet en ... Dong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Mulţescu de bal onder controle te krijgen. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube haalt uit met een fantastische trap. Dong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Sandık de bal. Sandık speelt de bal door. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube schiet op doel. Dong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - ATATÜRK 1:0

29e minuut.
Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Buğdaycıoğlu passt de bal in één keer door. Grube rent richting de bal. Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandık schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kotlarski rent richting de bal. Kotlarski geeft een lange en hoge pass. Scieur geeft de bal voor. Grube maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - ATATÜRK 2:0

33e minuut.
Adışen passt de bal met de wreef. Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube haalt uit met een fantastische trap. Salej verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Demli speelt de bal door. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pádár onderschept slim de pass. Scalfari onderschept slim de pass. Scalfari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Akubardia speelt de bal door. Churov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gonera. Gonera krijgt een gele kaart. Churov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Scalfari wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rażniewski is nu in balbezit. Adışen onderschept slim de pass. Adışen geeft een hoge lob. Grube maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Alperensoy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAHİL GÜVENLİK 40%, ATATÜRK 60%.
SAHİL GÜVENLİK - ATATÜRK 2:0

48e minuut.
Guerriera speelt de bal door. Daar is Pádár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Churov rent richting de bal. Churov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Demli de bal onder controle te krijgen. Łukaszewski is nu in balbezit. Łukaszewski geeft de bal voor. Guerriera bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerriera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej is nu in balbezit. Grube verovert de bal door een tackle van achteren. Grube schiet op doel. Dong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Łukaszewski kopt de bal weg. Churov is nu in balbezit. İzmirli begaat een overtreding. Churov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kotlarski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski geeft een hoge lob. Łukaszewski kopt de bal weg. Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Scieur geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Alperensoy onderschept slim de pass. Alperensoy probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Scalfari de bal onder controle te krijgen. Łukaszewski rent richting de bal. Łukaszewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dong met een sublieme pass. Gonera kopt de bal weg. Daar is Ochetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandık is nu in balbezit. Sandık draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Inworp. Guerriera met de inworp. Scieur rent richting de bal. Scalfari verovert de bal door een tackle van achteren. Scalfari geeft een lange en hoge pass. Gelter bokst de bal weg.

86e minuut.
Saygıner rent richting de bal. Saygıner geeft een lange en hoge pass. Daar is Grube, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandık is nu in balbezit. Sandık draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Churov probeert de bal met de borst te controleren. Pádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov onderschept slim de pass. Churov haalt uit met een fantastische trap. Gelter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - ATATÜRK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAHİL GÜVENLİK 57%, ATATÜRK 43%.
SAHİL GÜVENLİK - ATATÜRK 2:1