Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATATÜRK SAHİL GÜVENLİK
aa Tactiek 433
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 35.8
goed Schieten solide
slecht Passen matig
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Klungelig pakt Ochetan de bal. Sandık rent richting de bal. Sandık passt de bal in één keer door. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Akubardia kopt de bal weg. Scieur geeft een hoge lob. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube draait met de bal, schiet en ... Molletones werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRK - SAHİL GÜVENLİK 0:1

14e minuut.
Talmut geeft een hoge lob. Sandık is nu in balbezit. Sandık schiet op doel. Grube probeert de bal aan de voet te houden. Molletones maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Faltoso geeft een hoge lob. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gelter. Gelter krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ochetan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sandık met een snelle inworp. Grube rent richting de bal. Grube haalt uit met een fantastische trap. Molletones bokst de bal weg. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ochetan geeft een hoge lob. İzmirli is nu in balbezit. İzmirli geeft een hoge lob. Banciu is nu in balbezit. Banciu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is İzmirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Banciu neemt de hoekschop. Scalfari springt en kopt de bal. Bükey bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ATATÜRK - SAHİL GÜVENLİK 1:1

34e minuut.
Klungelig pakt Adışen de bal. Scalfari is nu in balbezit. Adışen begaat een overtreding. Scalfari moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Scalfari kan niet meer verder spelen. Justino komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Scieur maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rossi kopt de bal weg. Akubardia heeft problemen om de bal te vangen. Adışen is nu in balbezit. Adışen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grube rent richting de bal. Grube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRK - SAHİL GÜVENLİK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRK 58%, SAHİL GÜVENLİK 42%.
ATATÜRK - SAHİL GÜVENLİK 1:2

50e minuut.
Akubardia geeft de bal voor. Çakıcı rent richting de bal. Faltoso verovert de bal door een tackle van achteren. Justino is nu in balbezit. Justino schiet op doel. Bükey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

58e minuut.
Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu geeft de bal voor. Łukaszewski probeert de bal aan de voet te houden. Justino rent richting de bal. Justino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Çakıcı met een sublieme pass. Gelter is nu in balbezit. Mulţescu onderschept slim de pass. Scieur onderschept slim de pass. Scieur geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Scieur speelt de bal door. Talmut bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmut passt de bal zonder na te denken. Sandık is nu in balbezit. Sandık schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Talmut is nu in balbezit. Łukaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łukaszewski met een sublieme pass. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bükey trapt de bal weg. Talmut kopt de bal weg. Scieur probeert naar een medespeler te passen. Grube is nu in balbezit. Grube schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski geeft een lange en hoge pass. Scieur met een sublieme pass. Adışen heeft problemen om de bal te vangen. Adışen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Akubardia kopt de bal weg. Ochetan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grube rent richting de bal. Grube schiet op doel. Rossi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Molletones probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRK 64%, SAHİL GÜVENLİK 36%.
ATATÜRK - SAHİL GÜVENLİK 1:2