Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Görkemli Fc DeathLife
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 18.9
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Popa passt de bal in één keer door. Hunter is nu in balbezit. Hunter passt de bal in één keer door. Roztočil rent richting de bal. Roztočil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - DeathLife 1:0

8e minuut.
Daar is Horozcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingorov geeft de bal voor. Koç is nu in balbezit. Hunter onderschept slim de pass. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Beştaş rent richting de bal. Mihalecz verovert de bal door een tackle van achteren. Bolkar onderschept slim de pass. Bolkar draait met de bal, schiet en ... Mitar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Görkemli Fc - DeathLife 1:1

15e minuut.
Roztočil passt de bal in één keer door. Seldeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Negrão met een sublieme pass. Hunter rent richting de bal. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Yiğittürk met een harde bal richting middenveld. Horozcu geeft de bal voor. Ingorov met een sublieme pass. Hunter is nu in balbezit. Hunter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Negrão speelt de bal door. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - DeathLife 2:1

40e minuut.
Hunter passt de bal in één keer door. Negrão rent richting de bal. Negrão passt de bal in één keer door. Hunter is nu in balbezit. Hunter draait met de bal, schiet en ... Yiğittürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

42e minuut.
Özeller met een sublieme pass. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa speelt de bal door. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Yiğittürk met een harde bal richting middenveld. Podbrożny kopt de bal weg. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hoàng Sĩ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sĩ passt de bal zonder na te denken. Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter onderschept slim de pass. Hunter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - DeathLife 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Görkemli Fc 33%, DeathLife 67%.
Görkemli Fc - DeathLife 3:1

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Özeller de bal onder controle te krijgen. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa passt de bal met de wreef. Podbrożny rent richting de bal. Podbrożny geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Koç rent richting de bal. Hunter rent richting de bal. Hunter passt de bal met de wreef. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Negrão is nu in balbezit. Negrão geeft de bal voor. Tepsici heeft problemen om de bal te vangen. Hunter is nu in balbezit. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Yiğittürk met een harde bal richting middenveld. Podbrożny kopt de bal weg. Roztočil rent richting de bal. Roztočil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - DeathLife 4:1

55e minuut.
Hoàng Sĩ is nu in balbezit. Hoàng Sĩ speelt de bal door. Hunter is nu in balbezit. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - DeathLife 5:1

76e minuut.
Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soyubüyük zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negrão geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - DeathLife 6:1

77e minuut.
Negrão probeert naar een medespeler te passen. Roztočil rent richting de bal. Roztočil passt de bal met de wreef. Popa rent richting de bal. Popa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ingorov kopt de bal weg. Roztočil heeft problemen om de bal te vangen. Roztočil passt de bal met de wreef. Hunter heeft problemen om de bal te vangen. Hunter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ingorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ingorov speelt de bal door. Tepsici speelt de bal door. Klungelig pakt Roztočil de bal. Roztočil draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tepsici de bal onder controle te krijgen. Yiğittürk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yiğittürk trapt de bal weg van het doel. Podbrożny kopt de bal weg. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil draait met de bal, schiet en ... Yiğittürk bokst de bal weg.

89e minuut.
Daar is Özeller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter passt de bal zonder na te denken. Ingorov is nu in balbezit. Ingorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - DeathLife 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Görkemli Fc 19%, DeathLife 81%.
Görkemli Fc - DeathLife 7:1