Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KARAHİSAR FC Wscox Smyrna 2020
4231 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 19.2
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Türkeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Girbu verovert de bal door een tackle van achteren. Girbu passt de bal zonder na te denken. Huequen is nu in balbezit. Huequen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Wscox Smyrna 2020 1:0

20e minuut.
Sütlaççı onderschept slim de pass. Kekseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekseler geeft een hoge lob. Girbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Girbu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kekseler is nu in balbezit. Fistanlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kekseler raakt geblesseerd tijdens het duel. Brudzisz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Türkinan is nu in balbezit. Girbu onderschept slim de pass. Girbu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Wscox Smyrna 2020 2:0

25e minuut.
Inworp. Girbu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fistanlı rent richting de bal. Kulolmaz onderschept slim de pass. Kulolmaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Wscox Smyrna 2020 3:0

26e minuut.
Öztuncer is nu in balbezit. Öztuncer geeft de bal voor. Brudzisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gürsoy is nu in balbezit. Gürsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Eron geeft een hoge lob. Sözeri kopt de bal weg. Türkeroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kulolmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulolmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Uzlu is nu in balbezit. Uzlu passt de bal in één keer door. Kulolmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulolmaz draait met de bal, schiet en ... Huequen geeft de bal voor. Tırpan bokst de bal weg.

36e minuut.
Türkinan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Girbu met een snelle inworp. Kulolmaz is nu in balbezit. Kulolmaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Girbu speelt de bal door. Kekseler is nu in balbezit. Kekseler probeert naar een medespeler te passen. Kulolmaz rent richting de bal. Kulolmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron passt de bal in één keer door. Kulolmaz rent richting de bal. Kulolmaz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Gümüşel de bal. Tırpan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARAHİSAR FC 26%, Wscox Smyrna 2020 74%.
KARAHİSAR FC - Wscox Smyrna 2020 3:0

46e minuut.
Demirel komt het veld opgelopen. Fiordaliso komt het veld opgelopen. Maurstad komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Uzlu is nu in balbezit. Girbu speelt de bal door. Gümüşel is nu in balbezit. Kekseler verovert de bal door een tackle van achteren. Kekseler passt de bal in één keer door. Tırpan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Özdem met een snelle inworp. Eron met een sublieme pass. Uzlu probeert de bal met de borst te controleren. Gürsoy is nu in balbezit. Gürsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fiordaliso geeft een hoge lob. Maurstad kopt de bal weg. Klungelig pakt Türkeroğlu de bal. Maurstad is nu in balbezit. Maurstad schiet op doel. Tırpan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Sözeri geeft een lange en hoge pass. Ortaklar probeert de bal met de borst te controleren. Brudzisz geeft een hoge lob. Huequen is nu in balbezit. Huequen met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Girbu de bal. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu geeft een lange en hoge pass. Maurstad controleert de bal met de borst. Maurstad haalt uit met een fantastische trap. Tırpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Wscox Smyrna 2020 4:0

87e minuut.
Uzlu probeert naar een medespeler te passen. Fistanlı is nu in balbezit. Eron met een sublieme pass. Maurstad rent richting de bal. Maurstad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAHİSAR FC - Wscox Smyrna 2020 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARAHİSAR FC 24%, Wscox Smyrna 2020 76%.
KARAHİSAR FC - Wscox Smyrna 2020 5:0