Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ronya ATATÜRK
Saruhan Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 38.5
uitstekend Schieten goed
matig Passen slecht
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Kucab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucab geeft een lange en hoge pass. Daar is Rossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - ATATÜRK 1:0

8e minuut.
Maggi onderschept slim de pass. Maggi geeft een lange en hoge pass. Kotlarski kopt de bal weg. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Oltean passt de bal in één keer door. Rossi is nu in balbezit. Chadli begaat een overtreding. Chadli krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kotlarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarski passt de bal in één keer door. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kucab de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Banciu is nu in balbezit. Kucab bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu draait met de bal, schiet en ... Gschwobat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ronya - ATATÜRK 1:1

30e minuut.
Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu geeft een hoge lob. Oltean rent richting de bal. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalfari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Maggi is nu in balbezit. Maggi probeert naar een medespeler te passen. Kotlarski is nu in balbezit. Chadli verovert de bal door een tackle van achteren. Chadli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronya 60%, ATATÜRK 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ronya - ATATÜRK 1:1

46e minuut.
Oltean verovert de bal door een tackle van achteren. Mulţescu is nu in balbezit. Oltean verovert de bal door een tackle van achteren. Chadli is nu in balbezit. Chadli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Oltean is nu in balbezit. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Scalfari schiet op doel. Magro probeert de bal aan de voet te houden. Kucab rent richting de bal. Banciu onderschept slim de pass. Banciu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Gschwobat trapt de bal weg. Oltean kopt de bal weg. Klungelig pakt Akubardia de bal. Ortéga rent richting de bal. Ortéga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kotlarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarski passt de bal in één keer door. Banciu rent richting de bal. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalfari draait met de bal, schiet en ... Gschwobat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronya 43%, ATATÜRK 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ronya - ATATÜRK 1:1