Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wscox Smyrna 2020 Görkemli Fc
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 43.1
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Popa is nu in balbezit. Popa probeert naar een medespeler te passen. Hunter is nu in balbezit. Hunter haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gümüşel de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fistanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil probeert naar een medespeler te passen. Hunter is nu in balbezit. Hunter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Sepetçioğlu rent richting de bal. Sepetçioğlu geeft een lange en hoge pass. Podbrożny speelt de bal door. Hunter rent richting de bal. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - Görkemli Fc 0:1

12e minuut.
Roztočil met een sublieme pass. Ingorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov speelt de bal door. Negrão rent richting de bal. Negrão geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - Görkemli Fc 0:2

13e minuut.
Ağacak passt de bal zonder na te denken. Fistanlı heeft problemen om de bal te vangen. Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil draait met de bal, schiet en ... Tırpan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Podbrożny passt de bal met de wreef. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem is nu in balbezit. Negrão onderschept slim de pass. Negrão geeft een hoge lob. Tırpan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Hoàng Sĩ met een sublieme pass. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hunter de bal. Hunter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sepetçioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Öztuncer kopt de bal weg. Podbrożny met een sublieme pass. Klungelig pakt Hunter de bal. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Negrão heeft problemen om de bal te vangen. Fistanlı is nu in balbezit. Negrão begaat een overtreding. Fistanlı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Roztočil onderschept slim de pass. Ingorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov passt de bal zonder na te denken. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Hoàng Sĩ heeft problemen om de bal te vangen. Öztuncer bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztuncer passt de bal met de wreef. Popa is nu in balbezit. Popa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doeltrap. Tırpan trapt de bal weg. Ingorov kopt de bal weg. Hunter heeft problemen om de bal te vangen. Hunter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fistanlı is nu in balbezit. Ingorov onderschept slim de pass. Ingorov probeert naar een medespeler te passen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter haalt uit met een fantastische trap. Tırpan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sepetçioğlu met een sublieme pass. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Podbrożny geeft een hoge lob. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter passt de bal met de wreef. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Özdem geeft een lange en hoge pass. Daar is Soyubüyük, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyubüyük geeft een lange en hoge pass. Hunter is nu in balbezit. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - Görkemli Fc 0:3

41e minuut.
Popa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roztočil rent richting de bal. Türkeroğlu is nu in balbezit. Roztočil onderschept slim de pass. Roztočil geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Podbrożny geeft de bal voor. Daar is Sözeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sözeri probeert naar een medespeler te passen. Roztočil rent richting de bal. Roztočil haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Türkinan de bal. Hunter rent richting de bal. Gümüşel rent richting de bal. Roztočil verovert de bal door een tackle van achteren. Roztočil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - Görkemli Fc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wscox Smyrna 2020 85%, Görkemli Fc 15%.
Wscox Smyrna 2020 - Görkemli Fc 0:4

51e minuut.
Sepetçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Ingorov rent richting de bal. Ingorov speelt de bal door. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter draait met de bal, schiet en ... Tırpan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Podbrożny kopt de bal weg. Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roztočil rent richting de bal. Hunter is nu in balbezit. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gümüşel met een harde bal richting middenveld. Fistanlı kopt de bal weg. Hunter rent richting de bal. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Podbrożny passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Popa de bal. Türkinan speelt de bal door. Podbrożny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbrożny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fistanlı met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soyubüyük zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negrão is nu in balbezit. Negrão geeft een hoge lob. Tırpan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ingorov met een sublieme pass. Negrão rent richting de bal. Negrão geeft een hoge lob. Hunter springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov rent richting de bal. Ingorov geeft een lange en hoge pass. Negrão is nu in balbezit. Negrão geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - Görkemli Fc 0:5

78e minuut.
Józefiak geeft een hoge lob. Negrão rent richting de bal. Negrão speelt de bal door. Popa is nu in balbezit. Popa draait met de bal, schiet en ... Tırpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - Görkemli Fc 0:6

83e minuut.
Roztočil is nu in balbezit. Roztočil passt de bal in één keer door. Hunter rent richting de bal. Hunter haalt uit met een fantastische trap. Tırpan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - Görkemli Fc 0:7

86e minuut.
Podbrożny is nu in balbezit. Podbrożny passt de bal met de wreef. Hunter rent richting de bal. Hunter haalt uit met een fantastische trap. Tırpan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - Görkemli Fc 0:8

87e minuut.
Negrão met een snelle inworp. Ingorov rent richting de bal. Ingorov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Negrão de bal. Negrão geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wscox Smyrna 2020 80%, Görkemli Fc 20%.
Wscox Smyrna 2020 - Görkemli Fc 0:8