Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Görkemli Fc Wscox Smyrna 2020
Normal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 20.5
formidabel Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Soyubüyük kopt de bal weg. Klungelig pakt Sözeri de bal. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - Wscox Smyrna 2020 1:0

12e minuut.
Ingorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov speelt de bal door. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sepetçioğlu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hunter passt de bal zonder na te denken. Ingorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov met een sublieme pass. Hunter rent richting de bal. Hunter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - Wscox Smyrna 2020 2:0

25e minuut.
Negrão probeert naar een medespeler te passen. Roztočil heeft problemen om de bal te vangen. Roztočil passt de bal zonder na te denken. Hunter rent richting de bal. Hunter draait met de bal, schiet en ... Tırpan bokst de bal weg.

26e minuut.
Özdem onderschept slim de pass. Özdem passt de bal zonder na te denken. Sözeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil draait met de bal, schiet en ... Tırpan bokst de bal weg.

32e minuut.
Ingorov met een sublieme pass. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil rent richting de bal. Roztočil draait met de bal, schiet en ... Tırpan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - Wscox Smyrna 2020 3:0

33e minuut.
Ağacak met een sublieme pass. Daar is Gürsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil onderschept slim de pass. Roztočil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tırpan trapt de bal weg. Ingorov heeft problemen om de bal te vangen. Ingorov passt de bal met de wreef. Hunter rent richting de bal. Hunter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tırpan met een sublieme pass. Podbrożny kopt de bal weg. Daar is Türkinan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Soyubüyük met een sublieme pass. Roztočil rent richting de bal. Roztočil met een sublieme pass. Hunter is nu in balbezit. Hunter schiet op doel. Tırpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Popa rent richting de bal. Popa speelt de bal door. Hunter rent richting de bal. Hunter haalt uit met een fantastische trap. Tırpan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - Wscox Smyrna 2020 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Görkemli Fc 16%, Wscox Smyrna 2020 84%.
Görkemli Fc - Wscox Smyrna 2020 4:0

51e minuut.
Popa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Türkeroğlu ... Strafschop! Directe rode kaart, Türkeroğlu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Türkeroğlu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Roztočil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roztočil kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Gürsoy rent richting de bal. Ingorov onderschept slim de pass. Ingorov probeert naar een medespeler te passen. Hunter rent richting de bal. Hunter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sepetçioğlu geeft een hoge lob. Inworp. Popa met een snelle inworp. Roztočil rent richting de bal. Roztočil geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Negrão met een sublieme pass. Podbrożny speelt de bal door. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter haalt uit met een fantastische trap. Tırpan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Sepetçioğlu geeft de bal voor. Soyubüyük is nu in balbezit. Soyubüyük speelt de bal door. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter schiet op doel. Tırpan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gümüşel de bal. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - Wscox Smyrna 2020 5:0

71e minuut.
Roztočil is nu in balbezit. Hunter is nu in balbezit. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil haalt uit met een fantastische trap. Tırpan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - Wscox Smyrna 2020 6:0

79e minuut.
Sözeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov verovert de bal door een tackle van achteren. Ingorov geeft een hoge lob. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Roztočil speelt de bal door. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepetçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Negrão rent richting de bal. Negrão haalt uit met een fantastische trap. Tırpan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - Wscox Smyrna 2020 7:0

90e minuut.
Ingorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov passt de bal zonder na te denken. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Görkemli Fc 10%, Wscox Smyrna 2020 90%.
Görkemli Fc - Wscox Smyrna 2020 7:0