Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray SK SAHİL GÜVENLİK
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
16.9 gemiddelde waardering 34.2
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Scieur probeert naar een medespeler te passen. Grube rent richting de bal. Grube schiet op doel. Arapoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. İlalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Arapoğlu kopt de bal weg. Köylü bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonera verovert de bal door een tackle van achteren. Gonera geeft de bal voor. Grube springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tabanca is nu in balbezit. Scieur verovert de bal door een tackle van achteren. Scieur met een sublieme pass. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - SAHİL GÜVENLİK 0:1

18e minuut.
Saygıner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Scieur met een sublieme pass. Grube is nu in balbezit. Grube draait met de bal, schiet en ... İlalan bokst de bal weg.

20e minuut.
Köylü probeert de bal aan de voet te houden. Gonera bereikt de bal nog maar net als eerste. Scieur geeft een lange en hoge pass. Grube krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - SAHİL GÜVENLİK 0:2

22e minuut.
Adışen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışen passt de bal met de wreef. Sandık is nu in balbezit. Grube is nu in balbezit. Grube schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - SAHİL GÜVENLİK 0:3

25e minuut.
Köylü is nu in balbezit. Sandık onderschept slim de pass. Sandık met een sublieme pass. Grube is nu in balbezit. Grube schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - SAHİL GÜVENLİK 0:4

27e minuut.
Yiğitsoy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grube de bal. Grube passt de bal zonder na te denken. Adışen is nu in balbezit. Adışen schiet op doel. İlalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sandık is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandık onderschept slim de pass. Sandık speelt de bal door. Adışen is nu in balbezit. Adışen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sandık is nu in balbezit. Sandık passt de bal zonder na te denken. Adışen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arapoğlu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Adışen zal de hoekschop nemen. İlalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grube is nu in balbezit. Grube schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - SAHİL GÜVENLİK 0:5

32e minuut.
Scieur speelt de bal door. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Buğdaycıoğlu passt de bal in één keer door. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - SAHİL GÜVENLİK 0:6

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tapış met de inworp. Tabanca met een sublieme pass. Kolbaşı rent richting de bal. Kolbaşı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Buğdaycıoğlu kopt de bal weg. Scieur is nu in balbezit. Scieur passt de bal in één keer door. Adışen rent richting de bal. Adışen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Adışen verovert de bal door een tackle van achteren. Adışen geeft de bal voor. Grube kopt de bal weg. Sandık rent richting de bal. Sandık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gonera passt de bal met de wreef. Grube kan de bal niet met de borst controleren. Adışen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - SAHİL GÜVENLİK 0:7

44e minuut.
Daar is Köylü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu passt de bal met de wreef. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube draait met de bal, schiet en ... İlalan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray SK 77%, SAHİL GÜVENLİK 23%.
Galatasaray SK - SAHİL GÜVENLİK 0:7

46e minuut.
Talmut komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Talmut bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapoğlu rent richting de bal. Talmut verovert de bal door een tackle van achteren. Grube is nu in balbezit. Grube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - SAHİL GÜVENLİK 0:8

50e minuut.
Grube rent richting de bal. Talmut rent richting de bal. Grube rent richting de bal. Talmut is nu in balbezit. Talmut schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Kuzu rent richting de bal. Scieur geeft een hoge lob. Talmut bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - SAHİL GÜVENLİK 0:9

58e minuut.
Scieur probeert naar een medespeler te passen. Grube rent richting de bal. Scieur probeert naar een medespeler te passen. Talmut bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Scieur verovert de bal door een tackle van achteren. Scieur probeert naar een medespeler te passen. Grube is nu in balbezit. Grube haalt uit met een fantastische trap. İlalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - SAHİL GÜVENLİK 0:10

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çeşnicibaşı komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Köylü geeft de bal voor. Inworp. Sandık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grube is nu in balbezit. Grube schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Damlacı rent richting de bal. Talmut onderschept slim de pass. Talmut probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grube de bal. Grube draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Demli verovert de bal door een tackle van achteren. Scieur is nu in balbezit. Scieur passt de bal zonder na te denken. Grube is nu in balbezit. Grube schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - SAHİL GÜVENLİK 0:11

73e minuut.
Scieur speelt de bal door. Talmut bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmut probeert naar een medespeler te passen. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - SAHİL GÜVENLİK 0:12

77e minuut.
Gonera onderschept slim de pass. Gonera probeert naar een medespeler te passen. Talmut rent richting de bal. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube schiet op doel. İlalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Yiğitsoy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandık met de inworp. Talmut rent richting de bal. Talmut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - SAHİL GÜVENLİK 0:13

80e minuut.
Köylü heeft problemen om de bal te vangen. Grube rent richting de bal. Grube passt de bal zonder na te denken. Talmut rent richting de bal. Talmut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gonera verovert de bal door een tackle van achteren. Gonera geeft een hoge lob. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - SAHİL GÜVENLİK 0:14

85e minuut.
Arapoğlu trapt de bal weg. Gonera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grube de bal. Grube draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray SK 82%, SAHİL GÜVENLİK 18%.
Galatasaray SK - SAHİL GÜVENLİK 0:14