Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DeathLife Ronya
Normal Tactiek Saruhan
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 40.3
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Tepsici geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wagemakers met een snelle inworp. Oltean rent richting de bal. Oltean geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chadli heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Ronya 0:1

5e minuut.
Ortéga bereikt de bal nog maar net als eerste. Özeller is nu in balbezit. Oltean rent richting de bal. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Wagemakers geeft een lange en hoge pass. Maggi rent richting de bal. Maggi passt de bal in één keer door. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean haalt uit met een fantastische trap. Köybaşı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Beştaş onderschept slim de pass. Maggi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özeller. Özeller krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Berkiner geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Akdaş de bal onder controle te krijgen. Ortéga rent richting de bal. Ortéga draait met de bal, schiet en ... Köybaşı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Ronya 0:2

15e minuut.
Wagemakers passt de bal met de wreef. Oltean is nu in balbezit. Özeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean verovert de bal door een tackle van achteren. Oltean geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Wagemakers met een sublieme pass. Tepsici geeft de bal voor. Wagemakers kopt de bal weg. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jakobia onderschept slim de pass. Jakobia geeft een hoge lob. Oltean is nu in balbezit. Oltean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Ronya 0:3

34e minuut.
Özeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean onderschept slim de pass. Oltean passt de bal zonder na te denken. Chadli rent richting de bal. Chadli haalt uit met een fantastische trap. Köybaşı bokst de bal weg.

35e minuut.
Ortéga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Köybaşı probeert naar een medespeler te passen. Ortéga kopt de bal weg. Chadli rent richting de bal. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Berkiner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wagemakers met een snelle inworp. Klungelig pakt Oltean de bal. Oltean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Köybaşı met een harde bal richting middenveld. Maggi kopt de bal weg. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli verovert de bal door een tackle van achteren. Chadli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Ronya 0:4

44e minuut.
Bolkar passt de bal in één keer door. Daar is Özeller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özeller passt de bal met de wreef. Ortéga rent richting de bal. Ortéga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Seldeviren geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortéga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oltean rent richting de bal. Oltean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeathLife 80%, Ronya 20%.
DeathLife - Ronya 0:4

50e minuut.
Coşkun geeft een hoge lob. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner geeft een lange en hoge pass. Ortéga kopt de bal weg. Chadli is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Chadli is nu in balbezit. Oltean rent richting de bal. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Ronya 0:5

69e minuut.
Akdaş rent richting de bal. Bolkar is nu in balbezit. Bolkar passt de bal in één keer door. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş draait met de bal, schiet en ... Gschwobat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Seldeviren trapt de bal weg. Jakobia kopt de bal weg. Daar is Tepsici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadli is nu in balbezit. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Şamlı rent richting de bal. Oltean onderschept slim de pass. Oltean met een sublieme pass. Chadli rent richting de bal. Chadli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Seldeviren kopt de bal weg. Ortéga bereikt de bal nog maar net als eerste. Özeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortéga onderschept slim de pass. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeathLife 69%, Ronya 31%.
DeathLife - Ronya 0:5