Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAHİL GÜVENLİK Wscox Smyrna 2020
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 19.7
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Türkeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkeroğlu met een sublieme pass. Türkinan rent richting de bal. Adışen verovert de bal door een tackle van achteren. Adışen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Türkeroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Adışen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube schiet op doel. Tırpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Wscox Smyrna 2020 1:0

18e minuut.
Sepetçioğlu rent richting de bal. Grube onderschept slim de pass. Grube speelt de bal door. Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandık draait met de bal, schiet en ... Tırpan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grube is nu in balbezit. Grube draait met de bal, schiet en ... Tırpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Wscox Smyrna 2020 2:0

28e minuut.
Gümüşel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Adışen de bal onder controle te krijgen. Gelter is nu in balbezit. Sandık is nu in balbezit. Sandık haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sözeri speelt de bal door. Çakıcı rent richting de bal. Scieur probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grube, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grube draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Wscox Smyrna 2020 3:0

33e minuut.
Scieur passt de bal met de wreef. Grube rent richting de bal. Adışen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube is nu in balbezit. Grube schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Wscox Smyrna 2020 4:0

35e minuut.
Türkeroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scieur geeft de bal voor. Grube is nu in balbezit. Grube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Wscox Smyrna 2020 5:0

37e minuut.
Gelter kopt de bal weg. Talmut geeft een lange en hoge pass. Adışen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube is nu in balbezit. Grube haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Wscox Smyrna 2020 6:0

38e minuut.
Gümüşel met een sublieme pass. Scieur rent richting de bal. Scieur geeft de bal voor. Grube springt en kopt de bal. Tırpan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Wscox Smyrna 2020 7:0

42e minuut.
Sandık geeft een hoge lob. Gümüşel is nu in balbezit. Grube onderschept slim de pass. Grube draait met de bal, schiet en ... Tırpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Wscox Smyrna 2020 8:0

44e minuut.
Scieur kopt de bal weg. Talmut rent richting de bal. Scieur speelt de bal door. Daar is Grube, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grube draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAHİL GÜVENLİK 24%, Wscox Smyrna 2020 76%.
SAHİL GÜVENLİK - Wscox Smyrna 2020 8:0

48e minuut.
Öztuncer is nu in balbezit. Scieur onderschept slim de pass. Scieur geeft de bal voor. Grube maakt een snoekduik en kopt de bal. Tırpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Grube probeert de bal met de borst te controleren. Grube passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Adışen de bal. Adışen schiet op doel. Tırpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Wscox Smyrna 2020 9:0

58e minuut.
Ağacak heeft problemen om de bal te vangen. Grube is nu in balbezit. Ağacak begaat een overtreding. Ağacak krijgt een gele kaart. Grube is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scieur zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grube krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Çeşnicibaşı rent richting de bal. Gelter bereikt de bal nog maar net als eerste. Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Scieur geeft een hoge lob. Grube springt en kopt de bal. Tırpan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Wscox Smyrna 2020 10:0

62e minuut.
Öztuncer is nu in balbezit. Öztuncer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gürsoy de bal. Gürsoy schiet op doel. Bükey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Scieur geeft een lange en hoge pass. Grube heeft problemen om de bal te vangen. Sepetçioğlu is nu in balbezit. Grube verovert de bal door een tackle van achteren. Grube draait met de bal, schiet en ... Tırpan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sandık rent richting de bal. Sandık draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sözeri passt de bal zonder na te denken. Fistanlı geeft de bal voor. Öztuncer bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztuncer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Wscox Smyrna 2020 10:1

74e minuut.
Pádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Scieur rent richting de bal. Scieur geeft een hoge lob. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Türkeroğlu is nu in balbezit. Talmut verovert de bal door een tackle van achteren. Scieur met een sublieme pass. Adışen is nu in balbezit. Adışen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Wscox Smyrna 2020 11:1

77e minuut.
Gümüşel probeert de bal met de borst te controleren. Sandık is nu in balbezit. Adışen is nu in balbezit. Grube is nu in balbezit. Grube draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Wscox Smyrna 2020 12:1

78e minuut.
Ağacak speelt de bal door. Klungelig pakt Gürsoy de bal. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube schiet op doel. Tırpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Wscox Smyrna 2020 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAHİL GÜVENLİK 30%, Wscox Smyrna 2020 70%.
SAHİL GÜVENLİK - Wscox Smyrna 2020 13:1