Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni iskdem Babil United
hasan Tactiek Binbeşyüz
33% Balbezit 67%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 44.8
slecht Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Haspolatlı geeft een hoge lob. Inworp. Płonowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korol is nu in balbezit. Korol schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Korol rent richting de bal. Korol passt de bal zonder na te denken. Erkan rent richting de bal. Erkan schiet op doel. Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Babil United 0:1

11e minuut.
Demirçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirçetin geeft een lange en hoge pass. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vurduk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Haspolatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Płonowski met een snelle inworp. Korol is nu in balbezit. Korol schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Erkan probeert naar een medespeler te passen. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Korol rent richting de bal. Korol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Calvo rent richting de bal. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo onderschept slim de pass. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Erkan passt de bal in één keer door. Demirçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirçetin met een sublieme pass. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Calvo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Haspolatkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erkan is nu in balbezit. Tarkansoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Erkan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Calvo neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Babil United 0:2

34e minuut.
Płonowski passt de bal met de wreef. Kartal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartal met een sublieme pass. Korol is nu in balbezit. Korol schiet op doel. Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Babil United 0:3

43e minuut.
Płonowski speelt de bal door. Calvo rent richting de bal. Calvo speelt de bal door. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni iskdem 84%, Babil United 16%.
Yeni iskdem - Babil United 0:3

49e minuut.
Telci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calvo rent richting de bal. Calvo passt de bal met de wreef. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Vurduk met een harde bal richting middenveld. Demirçetin kopt de bal weg. Calvo is nu in balbezit. Korol rent richting de bal. Korol draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Erkan rent richting de bal. Erkan schiet op doel. Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Babil United 0:4

61e minuut.
Telci speelt de bal door. Erkan rent richting de bal. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan rent richting de bal. Erkan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Babil United 0:5

66e minuut.
Calvo kopt de bal weg. Demirçetin heeft problemen om de bal te vangen. Telci is nu in balbezit. Erkan is nu in balbezit. Erkan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Telci speelt de bal door. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol passt de bal met de wreef. Erkan is nu in balbezit. Erkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Calvo passt de bal met de wreef. Erkan heeft problemen om de bal te vangen. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Calvo geeft een lange en hoge pass. Korol rent richting de bal. Vurduk rent richting de bal. Korol onderschept slim de pass. Korol haalt uit met een fantastische trap. Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Babil United 0:6

80e minuut.
Calvo rent richting de bal. Calvo passt de bal in één keer door. Płonowski probeert naar een medespeler te passen. Demirçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirçetin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Korol speelt de bal door. Demirçetin probeert naar een medespeler te passen. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo rent richting de bal. Calvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Babil United 0:7

86e minuut.
Telci kopt de bal weg. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Calvo passt de bal zonder na te denken. Erkan is nu in balbezit. Erkan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Kömürcü de bal. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo speelt de bal door. Korol is nu in balbezit. Korol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni iskdem 92%, Babil United 8%.
Yeni iskdem - Babil United 0:7