Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Köprüspor sirocco
4--4--2 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 46
very good Schieten good
solid Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Veropoulos rent richting de bal. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo met een sublieme pass. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lewenhaupt onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sejranić zal de hoekschop nemen. Kyriazis kopt de bal weg. Frček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Micheli rent richting de bal. Micheli probeert naar een medespeler te passen. Ezel rent richting de bal. Boguš onderschept slim de pass. Boguš haalt uit met een fantastische trap. Allievi bokst de bal weg.

12e minuut.
Lewenhaupt passt de bal zonder na te denken. Sejranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamadou Samb is nu in balbezit. Sejranić verovert de bal door een tackle van achteren. Sejranić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kolęda met een sublieme pass. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo speelt de bal door. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Frček trapt de bal weg van het doel. Mamadou Samb kopt de bal weg. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli schiet op doel. Kostkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Allievi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Micheli is nu in balbezit. Micheli haalt uit met een fantastische trap. Allievi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Mamadou Samb bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamadou Samb passt de bal in één keer door. Micheli rent richting de bal. Micheli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - sirocco 0:1

24e minuut.
Ezel probeert naar een medespeler te passen. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis passt de bal met de wreef. Uneken rent richting de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kostkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamadou Samb met de inworp. Micheli rent richting de bal. Micheli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boguš rent richting de bal. Boguš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - sirocco 0:2

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Allievi niet meer kan verder spelen. Hoebroeckx komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 48%, sirocco 52%.
Köprüspor - sirocco 0:2

46e minuut.
Grecu passt de bal met de wreef. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo speelt de bal door. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken schiet op doel. Frček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - sirocco 1:2

50e minuut.
Micheli kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolęda de bal. Veropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš is nu in balbezit. Boguš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Linka verovert de bal door een tackle van achteren. Boever rent richting de bal. Boever probeert naar een medespeler te passen. Daar is Micheli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micheli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - sirocco 1:3

60e minuut.
Sejranić passt de bal in één keer door. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis geeft de bal voor. Uneken krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Daar is Grecu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kyriazis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Uneken neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis geeft de bal voor. Lewenhaupt heeft problemen om de bal te vangen. Uneken rent richting de bal. Uneken schiet op doel. Frček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Kononowicz met een sublieme pass. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - sirocco 2:3

72e minuut.
Lewenhaupt rent richting de bal. Lewenhaupt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kononowicz met de inworp. Ashcroft geeft een lange en hoge pass. Frček bokst de bal weg. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Köprüspor - sirocco 3:3

75e minuut.
Arévalo passt de bal zonder na te denken. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken passt de bal zonder na te denken. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - sirocco 4:3

81e minuut.
Kononowicz passt de bal in één keer door. Daar is Uneken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewenhaupt begaat een overtreding. Lewenhaupt krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Micheli schiet op doel. Hoebroeckx probeert naar een medespeler te passen. Kononowicz speelt de bal door. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 48%, sirocco 52%.
Köprüspor - sirocco 4:3